Utmärkt marmor

Utmärkt marmor

Produktinformation

Utmärkt marmor


Marmorpolering avser läggning i marmorgolv, väggar (eller yttre), mesa, kolumn av ett marmorstenmaterial som förorening, producerad av väderbildning, hål, fenomen som ljus, lösningen är att använda drycker, maskiner, verktyg som sådana som rengöring, polering, återställning av marmorskivans ansikte som innan du lägger den första installationen, fotometrisk och mer dekorativ effekt av en process.


Menande
Att göra stenplattan platt är grunden för efterföljande polering av kristallytbearbetning och andra processer.
I praktiskt arbete begränsas den linjära hastigheten för stenslipmaskin av utrustningens skick, kvaliteten på slipmaskinen och egenskapen för slipsten. När det gäller den bästa slipmaskinens livslängd och slipeffektiviteten, bör linjär hastighet hos slipmaskinen vara valt enligt egenskaperna hos olika stenar. När slipgranit kan slipmaskinens linjära hastighet väljas inom intervallet 25 m ~ 35 m / s.


Effektiviteten i
För granitsten med högt kvartsinnehåll som är svårt att poleras, rekommenderas det att välja den nedre gränsen för slipning av mekanisk linjär hastighet. Vid tillverkningen av granitvänd tegel kan stenmalmaskinens diameter vara liten, den linjära hastigheten kan nå 35 m / s.
Slipdjup är en viktig parameter relaterad till diamantslitage, effektiv slipning, slipning av mekanisk påfrestning och egenskapen hos polerad sten. Generellt sett bör den lilla skärmdjupet väljas när den linjära hastigheten hos stenmaskin är hög. Tekniskt sett kan diamantslipdjupet vara mellan 1 och 10 mm.
I allmänhet kan slipdjupet regleras mellan 1 mm ~ 2 mm när slipgranitblock med maskin med stor diameter, och matningshastigheten bör minskas samtidigt. När den linjära hastigheten för stenmalmaskin är stor, bör ett stort skärdjup vara vald men om prestandan hos sågen och styrken hos verktyget inom ramen för tillstånd bör försöka ta en större skärkoncentration för skärning för att förbättra skärningseffektiviteten. När det finns krav på mekanisk bearbetningsyta för stenslipning , bör den användas för liten skärning av djup.


En kort introduktion till polerade marmorprodukter :


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Vissa bilder av polerade marmorprodukter visas :


Grey Girl_副本

Hot Tags: finslipad marmor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like