Eldstad Molding

Kaminformning: De mest lämpliga spisprodukterna strävar efter att välja lämplig maximal omfattning för att möta kundernas behov.

Produktinformation

Eldstad Molding


Medelhavsstil eldstaden, som skiljer sig från den typiska eldstäderna i Europa, tar ut komplexa prydnader, upprätthåller utseendet av primitiv enkelhet, alla vinklar är fruktiga och släta, ser enklare ut, det är en sak som helt och hållet förbrukar ett projekt! Europas folk har använt färgat glas för inredning i tusentals år. Det mest typiska exemplet är det färgade glaset på rosen Windows i den gotiska kyrkan.

Medelhavsstil eldstaden, som skiljer sig från den typiska eldstäderna i Europa, tar ut komplexa prydnader, upprätthåller utseendet av primitiv enkelhet, alla vinklar är fruktiga och släta, ser enklare ut, det är en sak som helt och hållet förbrukar ett projekt!

Europas folk har använt glasmålningar för inredning i tusentals år. Det mest typiska exemplet är det färgade glaset på rosen Windows i den gotiska kyrkan. Med marmor gör utsmyckning, ganska atmosfärisk utarbetad design, seiko-tillverkning.

De mest lämpliga spisprodukterna strävar efter att välja lämplig, maximal omfattning för att möta kundernas behov. Samtidigt övervakar professionella ingenjörer byggandet, installationen och felsökningen av professionella team. Skulle säkerställa världens högsta säkerhetsnivå och praktiska effekt. Allmänt design är Enkelt, kortfattat, avantgarde. Inredningen är centrerad på en eldstad med äkta eld. Indelad i Medelhavet romantik, nordisk enkelhet, amerikanskt land, japansk klassiker, modern minimalism, ny orientalisk classicism och andra olika stilar. Hushållets perfekt sammanflöde verkligen.


En kort introduktion till modeller för eldstadsproduktion:


namn

Eldstad Molding

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Enkla bilder av modeller för modellering av eldstäder:


F-1--BL1000X1000_副本Hot Tags: öppen spis, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like