Kina marmor

Kina marmor

Produktinformation

Kina marmor


Marmor är lätt att färga, rengör bör använda mindre vatten, regelbundet med mikro våt trasa med milt rengöringsmedel, torka sedan med ren mjuk trasa och polera, få den att återställa glans. Eller torka försiktigt med flytande spädmedel, kan använda citronsaft eller vinäger rena smuts märke, men tiden som citron stannar över hade bättre inte överstiga 2 minuter, kan upprepa operationen vid behov, rengöring nästa och torr. För mindre slipningar kan speciellt marmorpoleringsmedel och vårdmedel användas. Antika eller värdefulla marmormöbler bör hanteras av proffs.
Denna underhållsmetod ANVÄNDAR ett slags stenomkristalliseringssystem, som har två delar, en refererar till den mekaniska verktygsdelen, den andra avser vissa speciella kemiska material. Kemiska material är också indelade i två kategorier: granitkristallisationssystem och marmor-omkristallisationssystem .Det är grundprincipen för vissa speciella kemiska material under mekanisk verkan med hjälp av friktionen som produceras när värme, i kombination med stenmaterialets ytstruktur och organisation och reologiskt svar, vilket resulterar i en ny kvalitet på ett material är relativt hårt och kristallisering av ljusskikt, användningen av dessa stenkristallisationssystem av granit- och marmorgolvunderhåll kan göra att stenmaterialet får en ljus och ren och fräsch och naturlig effekt. För marmor kan den fortfarande öka den slitstarka ytan på dess yta .För att hålla sin glans längre. Allmän situation gör granitmark sådant underhåll två år kan.Men marmor g runda på grund av skillnaden i kvalitet på ett material, allmänna omständigheter 2 månader eller så är på väg att göra sådant upprätthålla, men specifik tid vill undersöka graden som marmor yta sliter och besluta.
1.Marble är mycket flimsily, vara rädd för bump av hårda sak, slå, bör märka för att förhindra det tunga föremålet som järn implementera att knacka på vanliga tider så krossa sten ansikte, för att inte visas grop, påverkan är vacker. Hamp sten och granitisk rengöring lättare och underhåll, tomgång när man vill göra en enkel yta med några renare endast ren, kan hålla sin erfarenhet konstant ny.
2. Torka av ytorna regelbundet med en fuktig, mild tvättmedelsduk, torka och buffra sedan med en ren, mjuk trasa, rengör fläckar med ett milt kaustiskt medel som citronsaft eller vinäger när så är lämpligt, och torka inte med tvålar eller bakpulver eller andra marmor-känsliga material. Använd citronsaft också bör vara mycket försiktig, dess vistelsestid hade bättre inte överstiga 1 minut, när det är nödvändigt kan upprepa operationen, sedan ren och torr. Sätt i väteperoxid till kosmetika, te och tobak fläckar och lämna för två timmar före tvätt och torkning. För oljefläckar kan man använda etanol (alkohol), aceton (lignin) eller gnista elektrisk oljepapper och sedan rena och torra. Om marmor möbler brinner av cigarettstöt bör man överväga att fråga en person reparera.
3.Till marmor möbler av lätt slipning, kan använda speciella marmor rengöringsmedel och sjuksköterska agent; Bär allvarliga marmor möbler för att hantera hårt, användbart stål sammet torkas, polera med elektriska polermedel nästa, gör det återställer original burnish.Antik eller värdefull marmor möbler ska hanteras av proffs.
4. Lackerade marmormöbler måste behandlas med färglageravdrivningsmedel och utföras enligt produktinstruktionerna. Efter att all färg har tagits bort är den polerad med stål sammet och polerad med en elektrisk polermaskin.


En kort introduktion till kinesiska marmorprodukter :


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Vissa bilder av kinesiska marmorprodukter visas :


Marble

Hot Tags: Kina marmor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like