Blå Marmor

Blå Marmor

Produktinformation

Blå Marmor


Blått hav är marmorbjörn, den största egenskapen hos Blå havet ligger i sin färgskönhet. Som vi alla vet är blå natursten mycket sällsynt. I hela världen kan endast delar av Brasilien och Sydafrika hitta blå natursten.


Mängden blå sten i naturen är extremt sällsynt, dess bildningsålder, minst 1 miljard år sedan, är den årliga minvolymen begränsad. Blått hav är mer värdefullt är dess linjer tydliga, släta, övergripande skönhet, enkel men elegant. Blått hav pool, blått hav som appliceras på botten av poolen, som att simma i havet som bekvämt.Så långt finns det bara två sådana privata pooler i världen, en för en kung i Mellanöstern och den andra för antonini chefen. Blått hav appliceras i tvättstugan i västra palatsvilla, i grunden vara att fungera som plattformsplatta och inställningsvägg. Mer och fler villor är angelägna om den här typen av bakgrundsväggsten design, eftersom bakgrundsväggen ger människor oändlig fantasi utrymme. Njut av livet är överallt.


Den största egenskapen hos det blå havet ligger i sin färgskönhet. Som vi alla vet är blå natursten mycket sällsynt. I hela världen kan endast delar av Brasilien och Sydafrika hitta blå natursten.


Blått hav är en slags blå marmor, dess ytstruktur förändras i raka linjer och kaos, textur mjukt, elegant och lyxigt.


Interiör mark, interiör meta, bord ansiktsplatta, cylinder ansikte, dörr fönster utsmyckning.


En kort introduktion till blå marmorprodukter:


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Idag är bostadspriset i kinesiska städer så högt att det kan nå tiotusentals eller till och med tiotusentals yuan per kvadratmeter. Så den blåa marmorn kan vara dyrare än ditt huspris, vilket många kommer att hitta otroligt. typ av marmor är den här? Oroa dig inte, små sminkar nu på vägen.
Det är en blå som bakgrundsfärg, med en liten vit konsistens eller sprut som ombord, som det stora havet så bredt som om havet erkänner alla sorters floder, är stort, djupt stabilt, till synes kallt och inte förlorar temperatur, det är värdet av dyr naturlig marmor - cloisonne.


Några bilder av blå marmorprodukter visas:


Blue marble


Hot Tags: blå marmor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like