Svart marmorgolv

Svart marmorgolv

Produktinformation

Svart marmorgolv


Vad sägs om det svarta marmortrycket?
1. Oavsett vilken färg marmorn är, bör den torkas regelbundet med en lätt våt trasa med milt rengöringsmedel och sedan torka och torka med en ren mjuk trasa. Bär bort allvarliga marmormöbler för att hantera hårt, användbart stål sammet torkas , polera med elektrisk polermaskin nästa, gör att den återställer brännskador.
2. För märken på den svarta marmorn kan du använda citronsaft eller vinäger för att rengöra fläckarna, men du bör vara uppmärksam på den tid som citronsaftet stannar i högst två minuter. Upprepa vid behov, tvätta och torka . För att lätt skrapa, kan du använda en speciell marmorrensare och en sjuksköterska.
3 svart marmor färgad med fruktjuice, kaffevatten, dryck och nikotin och andra fläckar, med några droppar vinäger tvättpulvervatten kan torka av det, torka av efter att ha tagit igen rent vatten på allvar. För att ta bort sot från marmor, skrubba med tvål vatten.Olja kan tvättas av marmor med bensin. Marmor färgad med bläck och andra fläckar, kan vara i 20 delar vatten till en väteperoxid i vattnet tillsätt några droppar ammoniak, med en mjuk duk dopp i denna lösning för att torka och använd sedan en torr torkpolver med mjuk trasa.
4. Vid mindre skador kan special marmorrensare och ammande medel användas.
Vad har svart marmor, har i princip några typer av introduktion till ovan, dessa några få är naturstenmaterial, det är marmormaterialet med sällsynta på marknaden, priset är högre. Vad är det med svart marmortryck? du kan ta metoden som beskrivs ovan, är särskilt effektiva.


En kort introduktion till svarta marmorgolvprodukter:


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Vissa bilder av de svarta marmorgolvprodukterna visas:


Black Marlble Tile 1

Hot Tags: svart marmorgolv, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billigt, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like