Badrum Vanity Tops

Badrum Vanity Tops

Produktinformation

Badrum Vanity Tops


Som ett resultat av idén att vara förtjust i hemägarens olika, och lägga till mångfalden i variationen i design och färg variation av stenmaterial och spannmålsformigt, är wei Yu stenmaterial i användning av färg kvalitativt material mycket olika, ingår marmor, kalksten, granit, sandsten, SLATE, kvartssten för att vänta ett ögonblick.Det som försvarar badstenmaterial för att i princip använda normalt är dock marmor och granit. (användningen av granit minskar nu på grund av oro för dess radioaktivitet.)


Nu gillar folk att använda vanlig färg ofta eller ren färg eller så är det marken att stenmaterialet med enkelt korn kommer att dekorera wei Yu och metop, den mesa som dekorerar toalett med marmorn med rikt korn, en sådan förmåga gjorde samma intryck att We Yu lägger till några minuters dekorativ atmosfär.
Marmor kallas också metamorfisk eller omkristalliserad kalksten. Trämarmor är en metamorf bergarts med en kristallin struktur. Marmor är mestadels kalksten härrörande från geologiska förändringar, dess huvudkomponenter är kalsit och kalciumkarbonat, mohs hårdhetsvärde på cirka 4,5. Så dess nackdel är mjukare är skarphet alkalisk, bekämpa anständighetskön för att vara fattigare, absorbera vätskan som olja, vatten och förorenas lätt, skrapa lätt, inte slitstyrka och nästan alla innehåller syra alkali för att rengöra jing och besmear för att kunna producera skada på marmor, vistelsetiden är lite längre, gör marmorn skadad och förlorar brännskador.
Marmorn som ANVÄNDER i weiyu borde välja material för att pantsätta hårdare, större täthet, undvika att använda material för att så långt som möjligt pantsätta marmorn med mjukt, bibulous hög takt. Marmorn som försvarar badet skulle bättre välja polering ansikte att bearbeta , och vill göra skyddande bearbetning först före användning, kan skydda stenmaterial bättre, lätt också rent, och butiken av marmor är fastklädd för att använda butiken med vinkelrätt ansikte att klibba. Ljus färgad sten är mer motståndskraftig mot mildt tvålvatten föroreningar än mörk sten, så det rekommenderas att inte använda grön serpentin och svart marmor i badrum och badrum, så att möjligheten till stenytekontaminering är relativt liten.


En kort introduktion till bänkplattor i badrumsmarmor:


granite


Några bilder på bänkskivor i badrumsmarmor visas:


Marble Vanity top

Hot Tags: badrum fåfänga toppar, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like