Kalkstenplattor

Kalkstenplattor

Produktinformation

Kalkstenplattor


Vad är skillnaden mellan kalksten och marmor:
1. Olika orsaker
Kalksten bildas huvudsakligen i grunt hav. Kalksten kan delas in i granulär kalksten (vattentransport, sedimentär bildning). Biologisk skelettkalksten och kemisk och biokemisk kalksten.
Marmor är en metamorf berg som bildas av verkan av hög temperatur och högt tryck i jordskorpan.
2. Olika huvudanvändningar
Kalk och kalksten är ett stort antal byggnadsmaterial, industriella råvaror. Kalksten kan bearbetas direkt till sten och eldas till snabbkalk. Huvudkomponenten i hydratiserad kalk är Ca (OH) 2. Den hydratiserade kalken bereds till kalkpasta, kalkputs etc. Den används som beläggningsmaterial och tegellim.
Marmor används främst för bearbetning till olika former av material, tallrik, för byggnadsväggen, marken, Taiwan, kolonn, som också ofta används i minnesbyggnader som stele, torn, staty och andra material. Marmor kan också huggas till konst hantverk, brevpapper, lampor och lyktor, redskap och annan praktisk konst.

3. Olika resursfördelning
Kalkstenfördelning: Kina är ett av de länder som är rika på kalkstenmineralresurser i världen. Enligt den tidigare nationella byrån för byggnadsmaterials geologiska centrumstatistik utgjorde det nationella kalkstenfördelningsområdet 438 000 KM2, vilket står för 1/20 av landområdet, som kan användas för cementråvaror kalksten resursvolym av den totala resursvolymen av 1/4 ~ 1/3.
Marmordistribution: efter 2000 marmor gruvdrift den mest aktiva som tillhör Asien. Från Mongoliet svart från Inre Mongoliet till yachu röd från hainan-provinsen; Från liaoning dandonggrön till xinjiang tianshan blå, stenlagring är mycket rik, namnet på speciella sorter i världens främsta land. Landet har byggt mer än 3 000 gruvplatser, upp till 1 000 sorter.


En kort introduktion till kalkstenplattor :


VBGC6N0)C6Y)56_E}3N80KS


Vanligtvis när kalkstenen skärs upp, konstateras det att det finns intakta eller skadade fossiler inne i stenen. Om inte kalksten bildar ett rev, har kalksten från havet i allmänhet en skiktad struktur. Vävnaden kan vara tät eller ha granulära porer.

Bilder på kalkstenplattor :


He Beige Limestone _副本

Hot Tags: kalkstenar, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like