Polering av bänkskivor i marmor

Polering av bänkskivor i marmor

Produktinformation

Polering av bänkskivor i marmor


Faktiskt i intrycket av många människor, användningen av granit används i någon konstruktion av ovanstående, eller den offentliga användningen av stort område, är granitplankanvändning i byggnaden är mycket stor, men gjord av graniteffekt av ambry också är ganska bra, granitambry kvalitet kan lita på, den tror att människor är de minst använda, och denna typ av material av ambry också är mycket lång livslängd.


Sömlös stenslipning:
1, funktion: jämn glans: sömlös slipning kan göra stensten glans konsekvent för att minska skador: sömlös slipning kan effektivt minska stenmaterialet på grund av sömmar skador bekvämt underhåll: sömlös slipning gör dagligt underhåll mer bekvämt att upprätthålla hälsa: sömlös slipning effektivt minskar möjlighet att gömma sig bakterier.
2, konstruktionsprocessen för skärning av ett gummi som fyller en platt vattenkvarn (grovslipning, finslipning), en polering av en spegelkristall.
Stenivellering:
1. Funktion: minska slitage: nivelleringsgolvet kan minska slitage orsakat av skillnad i höjd och förbättra ljusstyrkan: nivelleringsgolvet kan öka den totala konsistensen, förbättra ljusstyrkan, öka säkerhetsnivån och undvika säkerhetsproblem orsakade av skillnad i höjd och höjd.
2. Konstruktionsförfarande: utjämning - vattenslipning - polering.

Granit kan användas som köksbänkskivor, dess fördelar är följande:
1. Granit är svår
Hårdheten hos granit är nästan bara diamant i naturen, och ovanför mohs hårdhet 6, vissa kan nå 7. Detta gör granit bänkskivor mindre benägna att repor. Granit är hård men inte spröd. Till skillnad från naturlig marmor bryts den lätt.
2. Granit är värmebeständig
Granit är en av de mest värmebeständiga stenarna. Även efter en lång tillagningstid kan den uppvärmda potten inte lämna några märken på bänkskivan i granit. Samtidigt är värmeavledningen av granit utmärkt, och den kommer inte att bubbla eller spricka på grund av lokal temperaturskillnad.
3. Granit har olika utseende
Granit har många naturliga ansikten. Huvudsakligen uppdelat i svart, vitt, blått, brunt, metallfärg och sällsynt grönt, ros.Granit i varje färg kan också ha olika mönster, ljusa och naturliga.
4. Granit är lätt att underhålla
Granit i sig har inte mycket utrymme, och genom att polera ytan är den effektivt vattentät.
5. Granit är stabil
Granit leder inte elektricitet, leder inte magnetism, dämpningseffekten är god och motståndskraftig mot syra och alkali erosion.


En kort introduktion till polerade marmor bänkskivor :


granite


Vissa bilder av polerade marmor bänkskivor visas :


Tile 0201

Hot Tags: polering av bänkskivor i marmor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billigt, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like