Mest populära granitfärger

Mest populära granitfärger

Produktinformation

Mest populära granitfärger


Granitens färg är ofta ljus, grå, grå, ljusgrå, röd, röd kött är relativt vanlig.
Vissa graniter är brokiga strukturer, sfäriska strukturer och gneisliknande strukturer. Huvudmineralerna är kvarts, kaliumfältspar och syraplagioklas, de sekundära mineralerna är biotit, amfibol och ibland en liten mängd pyroxen.
Det finns många typer av tillbehörsmineraler, såsom magnetit, sphen, zirkon, apatit, turmalin, fluorit, etc. Quartz är den vanligaste av alla magmatiska bergarter, från 20 till 50 procent och några från 50 till 60 procent.
Innehållet i kaliumfältspar är i allmänhet mer än plagioklas, proportionförhållandet mellan innehållet i de två är ofta kaliumfältspar svarar för två tredjedelar av det totala fältspat, plagioklas står för en tredjedel, kaliumfältspar i granit är mer ljus kött rött, också har grått, grått.


Granit är den längsta, mest använda och mest använda sten. Granit består huvudsakligen av kvarts, fältspat, pyroxen, amfibol och andra mineraler, med stark korrosionsbeständighet, hög tryckhållfasthet, hårdhet, slitstyrka prestanda, motstånd mot väderbildning, kemisk stabilitet, vacker färg och glans och andra fördelar.
Applicera för att motstå vind och regn och slitstyrka, mekaniska prestandakrav och tillfällen, såsom husets vägg, stort hallflöde, trappsteg, trappsteg och andra ställen att dekorera.


Granit finns i rött, vitt, gult, grönt, svart, lila, brunt, beige och blått.
Granitavfallshastigheten är hög, kan bearbetas, brädet kan vara bra. Det finns inte lätt väderbitande granit, kan göra utomhusdekoration med sten. Granitens struktur är enhetlig. Även om färgen huvudsakligen är ljus, är den också rik på röd, vit, gul, grön, svart, lila, brun, beige, blå och så vidare. Dessutom förändras färgen relativt lite, så den är lämplig för stor användning i området.


En kort introduktion till de mest populära produkter i granitfärg:


granite


Bilder av de mest populära granitfärgprodukterna visas:


Tile 0101

Hot Tags: mest populära granitfärger, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like