Granit Kakelbänk

Granit Kakelbänk

Produktinformation

Granit Kakelbänk


Granit keramiska plattor sammanflytning naturlig granit och keramiska plattor respektive fördel, under hårdhet skick som har högre nivå, kan ha kännetecknande av keramiska plattor lätt vikt miljöskydd. I praktisk tillämpning kan granit kakel spara bearbetning, transport och andra kostnader, men också kan bibehålla egenskaperna för inte lätt att skada.


Den viktigaste tekniken för keramiska plattor i granit ligger i flerstegsgranulering, multipelblandning, exakt partikelförhållande och pressning och formning av stora tonnage. Dess tekniska väg är helt annorlunda än för helkroppsmarmorplattor, och den är också mer avancerad än den tidigare keramiska plattorna i granit.


En av de viktigaste fördelarna med att använda dessa golvplattor är deras hållbarhet. Granitplattor är så hårda att golvet förblir intakt även om en vikt faller. När kaffe, saft eller andra drycker spill på det lämnar de sällan några fläckar. kan också användas i högflödesområden eftersom det inte orsakar slitage eller skador.


Till skillnad från den traditionella fyrkantiga tegelstenen, imitation granitplattor, anslut kroppens granit keramiska plattor ytan kan göras till eld, litchi ytan, effekten av granit ytan såsom imitation av naturlig granit, sveper förbi utseendet på denna typ av produkt design och färg är mer monoton, framgångsrikt implementerad för mer än en stenfärg, mer än en sten ansikte, full av vackra saker i ögonen på rasen av design och färg är rik och färgglad, för designers gav stort utrymme för fantasi och designutrymme.


Granit keramiska plattor har utvecklats till idag, specifikationer och stilar har diversifierats, specifikationerna täcker 150x 300mm300x 300mm, 300x 600mm, 600x600mm, 600x900mm, etc., tjockleken kan vara 3 cm, inom området granit keramiska plattor, Kina har kunnat synkronisera med Italien.


Granit, keramiska plattor på struktur, färg, struktur, appliceringseffekt är bortom naturlig granit, och har stark uppenbar partiklar taktilitet, prydnadseffekt är mer nära det naturliga stenmaterial som bildas av väderbitande yteffekt, samtidigt som kombinerar keramiska plattor är hårt, motståndskraftigt motstånd, motståndskraft mot förorening, syra- och alkalibeständighet, fördelar med låg absorptionsprestanda och förverkliga hållbar produktion, i den aspekten av social nytta har marknadsutsikter stor utvecklingspotential.


En kort introduktion till mesa-produkter av granitplattor :


granite


Bilder av mesa-produkter av granitplattor visas :


Tile 0401_副本

Hot Tags: granitplattor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like