Granitbutik

Granitbutik

Produktinformation

Granitbutik


Granit är vacker, slitstark och mycket hård. I forntida tider, om det finns en perfekt gruvdrift, bearbetningsutrustning och teknik, måste det vara mer populärt än marmor.
Eftersom granit ofta innehåller andra mineraler, vara som hornblende och glimmer och visar alla typer av färg, inkluderar: brun, grön, röd och vanlig svart. Eftersom den kristalliserar långsamt, är dess kristaller vävda som rubiks kub,
Så det är svårt. Det är lika hållbart som ett hus, motståndskraftigt mot skräp, repor och värme. Oavsett färg eller ljus kommer det inte att blekna eller mörkna med någon vanlig känsla av vård. Det är nästan okontaminerat, polerat till högglans och alla slags väderföroreningar kan knappast hålla fast.
I allmänhet används repsågning vid gruvgranit. Nya tekniker, såsom tät dränering och flaminsprutning, har dykt upp. Stenarna som bryts med flaminsprutningsmetoden skärs snyggt, utan mörka skador, och produktionseffektiviteten är hög.5. Efter att ha klippt ner blocken kallar vi dem grova block. Sedan kan vi klippa dem med handborrning eller genom maskinsågning. Fräsmaskin eller roterande maskinbearbetning, till en cylindrisk eller bågkropp; Slutligen skärs manuellt grov, fin bergstruktur, eller med maskinslipning, polering, så att ytan glittrar och genomskinligt och ljus.Granit förorenar inte miljön. Syntetiska material är ofta förknippade med oönskade och till och med giftiga biprodukter som behöver bytas ut flera gånger under byggnadens livslängd (varje gång hanteringsproblem). Granit behöver inte bytas ut eftersom det är väldigt hållbart.
Dessutom är granit väldigt praktisk och kan göras till en mängd olika ytor - polering, matt, fin slipning, eld, vattenknivbehandling och sandblästring. Eftersom granit ofta innehåller radioaktiva material är det nödvändigt att mäta strålningsnivån för granit och bekräfta dess ansökan.


Användning av granit beroende på storleken på korn: fina korn kan poleras eller ristas, som dekorativa plattor eller konstverk; Medelstorlek används ofta för att bygga bryggor, valv, vallar, hamnar, rullar, fundament, vägar etc. Rullning av krossad sten med grovt spannmål är ett utmärkt aggregat för betong. Eftersom granit syrafast, även används som kemisk, metallurgisk produktion av syrafast foder och behållare.


Produktinformation om granitlager:


granite


Några bilder på granitbutikens varor visas:


Dark grey granite

Hot Tags: granitbutik, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like