Granitsten

Granitsten: Granit har kompakt struktur, hög tryckhållfasthet, låg vattenabsorption, hög ythårdhet, god kemisk stabilitet, stark hållbarhet, men dålig brandbeständighet.

Produktinformation

Granitsten


Granit är ett slags vulkanutbrott av lava under trycket från det smälta tillståndet upplyftas till skorpan, magma utmatar inte marken och i den underjordiska långsamma kylningen och stelningen av bildandet av tektonisk sten är en djup syreplastig sten , består av igenös sten (igneous rock). Granan består av kvarts, feldspar och glimmer. Innehållet i feldspar och kvarts är 40% ~ 60% respektive 20% ~ 40%. Rocken är hård och kompakt.


Granit är gjord av käften, som är en slags kristallin sten av hård och stål. Det är ursprungligen framställt av feldspar och kvarts och blandat med en eller flera svarta mineraler. Den är placerad i en platt struktur.
Granit består av kvarts, feldspar och glimmer. Innehållet i feldspar och kvarts är 40% ~ 60% respektive 20% ~ 40%. Granat är sten av helkristallin struktur, granitkorn av hög kvalitet är bra och jämn struktur är nära, kvarts innehåll är mycket, feldspar burnish är ljus.
Granit har hög kiseldioxidhalt och hör till sura stenar. Vissa graniter innehåller spår radioaktiva ämnen som bör undvikas inomhus. Granitstruktur är kompakt, kvaliteten på ett material är svårt, kan bära eller uthärda surt alkali, väderkön är bra, kan användas under lång tid utomhus.

Klassificering

Granitiskt som ett resultat av kompositionen bildar komplex formbetingad mångfald, så snäll är olika, har en mängd klassificerade medel.
Av mineralarter
Det är indelat i svart granit, vit glimmer granit, hörn flash granit, två glimmer granit och så vidare.
Enligt strukturen av strukturpunkterna
Kan delas upp i fin granitisk, medelgranitisk, grov granitisk, porfyrotisk granit, porfyrotisk granit, granitkorns granit och gneiss granit etc.
Enligt de submineraler som ingår
Kan delas in i stannit granit, niobium järn granit, beryllium granit, litium glimmer granit, turmalin granit och så vidare. Det finns många typer av autometamorphism, såsom feldspathification, petrolization och elektropetrochemistry.


En kort introduktion till granitstenprodukter:


VI~MA37760M6YB2{AZ~[C~0


Enkla bilder av granitstenprodukter:


kerbstone granite

Hot Tags: granit sten, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like