Granitprover

Granitprover

Produktinformation

Granitprover


Granit, bildad av stötande sten, är en slags stel kristallin sten, ursprungligen bildad av fältspar och kvarts och blandad med en eller flera svarta mineraler, som är ordnade i en slät struktur.


Tekniska krav för gruvdrift av granitgruvor :

Under generella förhållanden, när produktionen av strippningsförhållandet är cirka 0,3, är den minsta ekonomiska avfallshastigheten för granitgruvan 15% -25%.

(1) När mobilkran används för att bryta bänkhöjd är bänkhöjden 4-6m; liten mastkran används för bänkhöjd mindre än eller lika med 14 m; och stor mastkran används för bänkhöjd mindre än eller lika med 62m. Trappad sluttningsvinkel är i allmänhet 90 grader, och den slutliga sluttningsvinkeln beror på bergets stabilitet.

(2) Remsbredden är i allmänhet 1-3 m beroende på gruvutrustningens prestanda, avfallsmaterialets specifikationer och sprickförhållandena.

(3) Arbetsytans längd är i allmänhet 5-15 m genom manuell gruvdrift och 15-20 m genom gruvdrift. Minsta bredd på arbetsplattform: vanligtvis 20-25m.


Granit produkter

Naturliga granitprodukter kan delas in i:

axelplatta

Stenytan bearbetas med handaxning. Ytan är grov och har ett vanligt bandmönster. Ytstruktur grov, används för antidyn mark, steg, bas etc.

laned platta

Stenytan planeras mekaniskt, platt och parallellt med varandra. Det används för liknande ändamål som hackning av yxskiva, men ytstrukturen är mer känslig.

Grov slipplatta

Stenytan är grovmalt, slät och blank. Det används främst för vägg, kolonn, steg, bas osv. Som behöver mjukgörande effekt.

Polerat ark

Efter ytbehandling och polering är stenytan slät och ljus, kristallstrukturen i granit är klar och färgen är underbar. Det används för väggar, golv och cylindrar som behöver högglans och jämn yteffekt.

En kort introduktion till granitprovsprodukter :


graniteBrytningen av ödemark i gruvor är huvudsakligen i tillståndet av halvmekanisk och halvmanuell gruvdrift, som ännu inte har bildat en viss skala och saknar enhetlighet och systematik i förvaltningen.


Vissa bilder av granitprovsprodukter visas :


Tile 0503_副本

Hot Tags: granitprover, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like