Granit Rock

Granit Rock: Granit är vacker, hållbar och väldigt svår. I gamla tider, om det finns en perfekt gruvdrift, bearbetningsutrustning och teknik, måste den vara mer populär än marmor.

Produktinformation

Granit Rock


Fysikaliska egenskaper
Granit är ett unikt material, de fysikaliska egenskaperna hos huvudbilden porositet / permeabilitet enligt följande: Granitens fysikaliska permeabilitet är nästan försumbar, mellan 0,2% ~ 4% termisk stabilitet: granit har höghållfast värmebeständig stabilitet, det kommer inte att förändras på grund av förändringen av omgivningstemperaturen, granit på grund av dess höga densitet och kommer inte att förändras på grund av temperaturförändringen och luftkompositionen. Granit har en stark korrosionsbeständighet, så den används ofta vid lagring av kemiska korrosionsprodukter.
Duktilitet: förlängningskoefficientintervallet för granit är 4,7 × 10-6 ~ 9,0 × 10-6.
Färg: Granitens färg och struktur är mycket konsekvent.
Hårdhet: Granit är det svåraste byggmaterialet och har bra slitstyrka på grund av sin superhårdhet.
Ingrediens: Granit består huvudsakligen av kvarts, ortoklas och mikroplagioklas. Den mest originella graniten består huvudsakligen av följande tre delar: Feldspar, kvarts och biotit. Andelen av varje komponent bestäms vanligen av färg och material, men i allmänhet är feldspär 65% ~ 90%, kvarts 10% ~ 60% biotit 10% ~ 15% [1].
Fysikaliska egenskaper
1. Densitet: 2790 ~ 3070 kg / m3;
2. Kompressionsstyrka: 1000 ~ 3000 kg / cm2;
3. Elasticitetsmodul: 1,3 ~ 1,5 x 106 kg / cm3;
4. Vattenabsorptionshastighet: 0,13%;
5. Shore-hårdhet:> HS 70;
6. Specificitet: 2,6 ~ 2,75.


Egenskaperna hos

Granit har kompakt struktur, hög tryckhållfasthet, låg vattenabsorption, hög ythårdhet, god kemisk stabilitet, stark hållbarhet, men dålig brandbeständighet.
Granit visar granulatstrukturen av fint korn, medelkorn, grovt korn, eller liknar fläckformsstruktur, dess korn är jämn och nära, gapet är litet (porositeten är 0,3% ~ 0,7% vanligen), bibulous hastighet är inte lång är 0,15% ~ 0,46% vanligen), har bra frostskyddsmedel.
Granit har hög hårdhet, dess mohlerhårdhet är ca 6, dens densitet är mellan 2,63 g / cm3 och 2,75 g / cm3 och dess kompressionsstyrka är 100-300 mpa, bland annat fin kornad granit kan vara mer än 300MPa och dess Böjhållfastheten är generellt mellan 10 och 30 Mpa. Granit produceras ofta i form av bergbas, bergstam, stenblock etc. och styrs av regional geotektonik. I allmänhet är skalan relativt stor och fördelningen är relativt bred.
Granitavfallshastigheten är hög, kan bearbetas, brädan kan vara bra. Det är inte lätt väderleks granit, kan göra utomhus dekoration med sten. Strukturen av granit är likformig. Även om färgen är huvudsakligen ljus, är den också rik på röd, vit, gul, grön, svart, lila, brun, beige, blå och så vidare. Dessutom ändras färgen relativt lite, så den är lämplig för stor arealanvändning.


En kort introduktion till granitstenprodukter:


VI~MA37760M6YB2{AZ~[C~0


Enkla bilder av granitstenprodukter:


kerbstone granite

Hot Tags: granit rock, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like