Granitmarmor

Granitmarmor

Produktinformation

Granitmarmor


När människors levnadsstandard stiger, börjar fler och fler människor märka prydnaden till livsmiljön, och marmor och granit är det material som ofta ANVÄNDER för att dekorera, båda är avancerade mot material, normalt används marmor inomhus, granit används utomhus , så vilken skillnad gör båda?
Marmor och granit
En skillnad - olika stensammansättning
Granit är stollande berg, vanligtvis bildad av vulkaniska material som magma, medan marmor är metamorf berg, som bildas av en typ av sten som naturligt metamorfoseras till en annan genom att blandas med mineraler under hög temperatur och tryck. Granit är en hård sten, som är hårt och tätt, medan marmor är en medelhård sten, vanligtvis gjord av distinkta mönster och rik på mineralpartiklar.

Två skillnader - olika hårdhet
Jämfört med marmor, granit, är hårdheten högre och därmed svårare process, men dess elegans och korrosionsbeständighet, inte lätt elegansmetamorfism, vanligtvis utseende kan hålla mer än hundra år, och marmor eftersom hälften av dem innehåller föroreningar och kalciumkarbonat finns i marmor, sårbar för kolet i atmosfären, effekten av koldioxid och vattenånga för att få sin yta att förlora glans.
Skillnad tre - olika användningsområden
Marmor och granit är en av de mest uppenbara skillnaderna mellan användningsomfånget är olika, vanligtvis används inomhus, marmor och granit används mest för utomhus, utomhus vägytan är täckt med granit, till exempel skillnaderna främst på grund av dess radioaktiva beslut, eftersom radioaktivt än skadan av människokroppen av granitmarmor är större, så den kan bara användas utomhus, och marmorkorn är relativt bättre, mer så används inomhus.

Fyra skillnader - stenegenskaper
Kan skilja marmor och granit med blotta ögon under vanliga omständigheter, marmor dekorativt mönster är rik, och färgförändring är mycket, och granit design är ofullfällt, det är grått vitt vanligt, utan uppenbar formgjutning.


En kort introduktion till granitmarmorprodukter :


granite


Några enkla bilder av granitmarmorprodukter visas :


富文本

Hot Tags: granitmarmor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like