Granitkökstoppar

Granitkökstoppar

Produktinformation

Granitkökstoppar


Granit har den extra fördelen att förbättra kökmiljön. Eftersom dess prydnadseffekt är mycket bra, verkar ett kök så snyggare ljust vackert, stämningen som kan garantera det är bekvämt.


När du väljer material som passar ansiktsplattan på hushållens köksbänk, finns det många respekteringar som måste beaktas: design, färg, pris, praktisk, installation, sanitetsförhållanden framför allt. Maten vi köper kan vara allvarligt förorenad med sjukdom-orsakande mikrober, så köksredskap är avgörande för att säkerställa livsmedelssäkerhet. Köksbänkskivor måste rengöras noggrant efter kontakt med rå mat, annars kan infektioner korsas och människor kan bli sjuka efter att ha ätit mat smittad med viruset.


En studie av panelrengöring i St. Paul, Minnesota, USA. Forskningsinstitut väljer materialstudier för att tillhandahålla data och rapporter för livsmedels- och detaljhandelsindustrin. Denna särskilda studie mätte sex av de mest använda rengörbara bordspanelerna: ark, trä, keramik, betong, rostfritt stål och granit .

Resultaten av studien visade att de drabbade borden och panelerna hade olika resultat när de tvättades med tvål och vatten och behandlades med vatten och vinäger för att förhindra bakterier. Granit är den näst mest resistenta mot bakteriell regenerering, bara för rostfritt stål. När du " letar du efter ett mjukt naturmaterial som inte bara är estetiskt tilltalande utan också antibakteriellt, är granit det bästa valet. Dessutom är färgen på naturliga stenförändrade produktionslinjer, så att varje bord har en unik stil. För det mesta är granit så väl underhållen att du till och med kan placera en kokplatta direkt från en mikrovågsugn på en bänkskiva, något som skulle vara otänkbart för någon annan produkt. Granite är också en grön produkt, som är svår att repa eller repa, miljövänligt och återvinningsbart. Eftersom den inte leder värme och är en bra isolator känner du dig cool varje gång du rör vid den.


En kort introduktion till toppprodukter av granitkök:


granite


Bilder av toppprodukter av granitkök visas:


giallo california granite

Hot Tags: granitkök, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like