Bänkskivor i granitkök

Bänkskivor i granitkök

Produktinformation

Bänkskivor i granitkök


Granit har hög hårdhet och god föroreningsbeständighet. Västmatlagning är enkel, med mestadels öppna kök, så naturlig granit är deras första val. Enligt amerikansk marmorförening utredning visar, granit bänkskiva är det första urvalet av kök med ideal av stora majoritet amerikanska konsumenter. .De tycker att bänkskivor i granit är vackra och hållbara, och de kan få ett bättre pris när hus säljs vidare. Av mer än 2 000 svarande över 18 år valde 55 procent granit och 12 procent valde konstgjord sten. När de frågade om de var överens om att bostäder med bänkskivor i granit säljer för mer, 90 procent sade mycket eller något. Undersökningen visade också att bänkskivor av granit var lika populära bland konsumenter i alla kön och åldrar i olika regioner.


Det finns 13 sorters granitstenar populära på den amerikanska stenmarknaden de senaste åren:
1. Vena jinma (Venedig jinma) - Brasilien
2. Mörkgrön - Brasilien
3. Underhålla cambric - Brasilien
4. Gulddiamant - Saudiarabien
5. Indien svart - Indien
6. Brittiskt brunt - Indien
7. Auvindo camphor - Brasilien
8. Beaudoir beige - Brasilien
9. Brun diamant - Finland
10. Guldfärghampa - Brasilien
11. Mahognisten, USA
12. Kina svart (shanxi svart) - Kina
13. Rostrock - Kina


Granit är stollig berg med synlig kristallstruktur och struktur. Den består huvudsakligen av fältspar, kvarts och glimmer. Det började som flytande magma djupt i jordens kärna, kyldes och komprimeras under miljoner år under enormt tryck. Granit bryts, skärs och polerad.Efter denna process kan den användas på olika sätt i hemmet, till exempel köksbänkskivor, fåfänga bänkskivor, runt eldstäder samt runt jacuzzi och andra anpassade mönster. Från mitten av jorden till mitten av köket, hela processen är verkligen fantastisk.


En kort introduktion till bänkskivor i granitkök:


granite


Ingenting kan återge sin skönhet eller matcha dess hållbarhet. Detta är den mest praktiska ytan eftersom den är värmebeständig och repfast. Granit är inte bara praktisk, utan också mycket flexibel inom designområdet.


Några bilder av bänkskivor i granitkök visas:


giallo california granite

Hot Tags: bänkskivor i granit, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billigt, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like