Granitimport

Granitimport

Produktinformation

Granitimport


Brytning av skärmaterial delas vanligtvis in i följande steg:
(1) caprock strippning: det är en process att strippa den flytande marken och icke-stenlager som täcker malmen för att underlätta malmbrytningen. Manuell strippning används ofta i gruvor, och endast en del av gruvplatserna strippas av bulldozrar, hjul lastare och andra maskiner.
(2) separering: det är den andra processen att separera remsblockstenen från malmbäddens ursprungliga berg. Avgränsad till den befintliga gruvskalan och produktionsläget är gruvavfall i princip två metoder: konstgjord klyvdelning och kontrollerad sprängning. Manuell klyvningsmetod är den traditionella manuella gjutnings- och kildelningsmetoden, som har relativt hög arbetskraftsintensitet och låg effektivitet, men hög avfallshastighet och lätt att omformas. Den kontrollerade sprängningsmetoden är att borra hål med en handhållen pneumatisk borrning och kontrollblästring med en svart explosiv eller en liten patron.
(3) välta: det är att tippa över remsan för skärning och separering. Det finns en mängd vältningsverktyg som manuella domkrafter, hydraulisk stenmaskin, tryckgaspåse och dragmetod. De viktigaste metoderna som används i gruvan är knektar och dragkraft.
(4) sönderdelning och uppdelning: det är att dela upp remsblock i råmaterial eller avfallsmaterial enligt önskad skala. Metoden för sönderdelning och uppdelning liknar den för separering, främst med konstgjord kil, klyvdelning och kontrollerad sprängning.
(5) formning: formning är att bilda det färdiga råmaterialet som överensstämmer med skalan genom viss bearbetning av råmaterialet efter segmentering. Metoderna för formning inkluderar handhammering, liten handhållen borr, handhållen bergborr, pärlstavs diamantrep såg- och formningsmaskin. Metoderna som används vid gruvdrift är huvudsakligen enkla metoder som hammare och mejsel, utan mekanisk drift.
(6) hissning och lastning: det är processen att transportera bearbetade råvaror till transportfordonet. Lyftning kan göras med en mängd olika verktyg. Mast används ofta i gruvor, och bilkranar, lastare och crawlers används också i några gruvplatser.
(7) borttagning av ballast: det är processen att transportera den oklippta stenen från råvaruverksamhetsanläggningen.


En kort introduktion av importerade granitprodukter :


granite


Vissa bilder av importerade granitprodukter visas :


Tile 0102_副本

Hot Tags: granitimport, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like