Granitkanter

Granitkanter

Produktinformation

Granitkanter


Trottoarkanten avser gränsen sten uppsatt vid vägkanten, även känd som tandsten eller kantsten, det är på vägen för att skilja mellan vägen, trottoaren, grönområden, separationszon och andra delar av väggränsen, för att säkerställa säkerheten för fotgängare, fordon och se till att vägen är snygg. Formen av trottoarkanten är vertikal, lutande och platt.


Kvalitetsstandard på trottoarkanten
Krav på stenmaterialets kvalitet: kantstenen använder homogen struktur av naturstenmaterial mekanisk bearbetning, stenens styrka måste vara kvalificerad, dess färg och lyster är enhetlig, ingen sprickyta, kanter och integritet, utseendet är konsekvent, ingen uppenbar fläck, färgskillnad, det finns inget fenomen av förvitring, när lastning och lossning inte får falla, träffa, träffa, träffa, för att inte orsaka skador.

Träningsbehandlingsbehov
Blindningen utförs enligt den enhetliga längden, utsidan måste skäras och poleras i maskin, det tillåtna längdfelet är inom ± 20 mm, och det tillåtna felet för bredd, tjocklek och höjd är inom ± 2 mm.


Trottoarkonstruktionskrav
A. Trottoarkanten måste vara ansluten till den genomgående linjen för konstruktion. Höjningslinjen ska dras åt enligt sidoplanets topp.
B. Trottoarkanten måste byggas med blockfogning och blockfogningen måste vara tät.
C. Förskjutning vid trottoarkopplingar får inte överstiga 1 mm; Sidosten och sten måste vara jämnt förskjutna i mitten.
D. Storleken och ytan på plattsten på trottoarkanten ska uppfylla designkraven. Vackert utseende, en del av den böjda stensidan bör utformas i enlighet med radien för specialbearbetning böjd sten, murverk för att säkerställa en slät linje, slät, fogtät . Den bågformade sidostenen måste poleras efter manuell finbehandling.
E. Baksidan av trottoarkanten ska vara ramad med en bredd av inte mindre än 50 mm och en tjocklek av inte mindre än 15 mm.
F. Trottoarkrok: vid anslutning måste linan hängas igen. Ta bort skräp i sidostensfogarna, våt dem med vatten och fyll dem sedan med 1: 2,5 cementmurbruk.
G. Vattentätt och underhåll trottoarkanten efter fogning och installation.


En kort introduktion till granitkantprodukter:


granite


Granitkantprodukter visas i bilder:


kerbstone granite

Hot Tags: granitkanter, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning