Bänkskivor i granit

Bänkskivor i granit

Produktinformation

Bänkskivor i granit


Kanten på bänkskivan är en viktig del av den nya köksbänkskivan som ger det färdiga utseendet, men det är också något som ofta förbises. Det finns många alternativ för mesa-kanter, så det finns ett brett utbud av fall att välja mellan. Mer detaljerade bänkskivor kan bli mycket dyra, så du måste tänka på din budget innan du bestämmer vilken stil du ska välja. Det finns en mängd olika alternativ för bänkskivor av alla slag, vare sig det är trä, laminat, granit eller marmor. Här är en översikt över några av mest populära stilar.


Raka är en av de vanligaste stilen, det är också en av de enklaste och billigaste installationsarbetena i denna stil av mesa kant, lämplig materialpinne på kanten av bordet nedan, dessa kan vara enkel, ren färg, särskilt om bordet i sig är inte en ren färg från ena änden till den andra sidan, i de flesta applikationer är rak kant eller faskant sömlös, och ger en ganska traditionell stil.Om du har en laminat bänkskiva, kommer du att upptäcka att, i form av färger och mönster, det finns alla typer av kantalternativ, precis som bänkytan själv.

Edge är stil på kanten av en typ av mesa kant, märker graden och känslig på designen, denna typ av stil överlagras av konkav och konvex kurva och blir. Den här typen av kant är särskilt lämplig för dyrare och hårda naturliga material, t.ex. som marmor, kvarts eller granit. Naturliga bänkskivor, såsom bänkskivor i granit, har många eleganta dekorativa kanter med noggrant böjda kanter.


Bullnäsnäten kännetecknas av upphöjda former, som vanligtvis är lämpliga för keramiska brickor. De kan användas inte bara för köksbänkskivor, utan också för badrum och andra tillfällen. De kan också användas för laminatbänkskivor. I det här fallet är hela mesa, inklusive kanterna, helt sömlös, och det finns många olika stilar för nib mesa-gränsen.Detta inkluderar en avfasad tjur näseffekt och en halvcirkelformad tjur näseffekt med rakt ner, kanter, etc.

Ytan på bänkskivan kan också inramas med lövträskivor, som vanligtvis är färdiga och kan limmas på bänkskivans kant. Detta gäller endast träbänkskivor, särskilt plywood. Hårdträskiva ger ett bättre utseende på bänkskivan totalt sett, men det kräver ytterligare underhåll. Hardtremsorna limmas ihop längs kanten på bänkskivan, spolar med bänkskivan. Över tid kan spill och repor orsaka kantskador och måste göras om med jämna mellanrum, men detta skiljer sig inte från ytan på träbänkskivan.


En kort introduktion till granitmesa-produkter:


granite


Några bilder på granitmesa-produkter visas:


kerbstone granite


Hot Tags: granit bänkskivor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like