Granitföretag

Granitföretag

Produktinformation

Granitföretag


Kinas mineraltillgångar i granit är också mycket rika, stora reserver, variation. Enligt statistiken över undersökningsdata finns det mer än 100 sorter av naturlig granit i Kina. Byggnadsutsmyckning ANVÄNDER granit dess dekorativa mönster, färg och lyster karakteristiska och råmaterial som producerar område för att nämna. De bästa är krysantemum grön, snöflingagrön, yunlimei i yanshi, henan, jinan grön i jinan, shandong, linzhou grön i linzhou, linzhou grön, skogsgrön i anyang, asbest i sichuan, böngrön i jiangxi, zhongshan jade i zhongshan, lingqiu i shanxi, orange, rödbrun vita, gröna och svarta blommor, gula och svarta blommor och så vidare. Granit är tillverkad av underjordiskt berglager av hög kvalitet, som har åldrats i hundratals miljoner år, och dess formen är mycket stabil. Det finns ingen anledning att oroa sig för deformation på grund av den konventionella temperaturskillnaden. Granitplattform genom strikta fysiska tester och val av granitmaterial, kristallfin, hård struktur. Eftersom granit är ett icke-metalliskt material, ingen magnetisk reaktion, ingen plastisk deformation . Granitplattform är hög hårdhet, så noggrannheten för gott underhåll. Eftersom granit ofta innehåller radioaktiva material är det nödvändigt att mäta strålningsnivån för granit och bekräfta appliceringen.
Kinas rikliga granitresurser, ett brett utbud av forntida anläggningsteknik i stora mängder. Det finns mer än 40 sorters dekorativa stenmaterial, såsom jinan green, och de viktigaste produktionsområdena är: mount tai i shandong, laoshan, huashan in shaanxi, xishan i Peking och södra fujian.


Granitmarken för nyläggning är ogynnsam med bottenvax och ansiktsvax: varför granitmarken av nytt lagt är otillräckligt för bottenvax och ansiktsvax, kan vi göra en jämförelse med marmor, det kan dra en slutsats.
Både gammal och ny marmoryta består av kalciumkarbonatkristaller, partiklarna är stora, så stor pore, även efter noggrant noggrant polerad, fortfarande kan ses under ett ojämnt gränssnitt med mikroskop, är denna lilla pore för fallvax fördel: när besmear botten vax, vax med liten molekylvikt, hög penetrabilitet, i kombination med kapilläreffekten, adsorberades snabbt bottenvaxet på ytan av marmor och filmbildande, när fukten förångas fullständigt i bottenvaxet, adsorptionskraften är större, adsorptionskapaciteten är avgörande , det används för att tävla om människor och dra föremål på ytkraften, utan att vaxet vetter ut ur marken.
För den nya lagda granitmarken, dess huvudkomponenter i kristallerna av kvarts, glimmer, fältspat, densitet, hög hårdhet, plus konstgjord polering, gör få ytor i granitytan, så när höstvaxet är vaxogenomträngligt, ingen kapillärverkan, naturligtvis finns det ingen eller bara mycket svag adsorptionskraft, vaxytan när människor går på den, det är lätt att falla av, vilket gör att vax fungerar värdelöst.
Rikta sig till denna typ av omständigheter, till granit av nya lagt, anländer i ett halvt år efter lagt inom tid på ett år, måste använda gush rent för att upprätthålla ljus för att utföra gush att slipa bara, för att förhindra besmirch infiltration granit, bibehålla sin yta ljusstyrka kan. Eftersom det dagliga flödet av människor som går i olika riktningar, olika krafter, är graden av slitage på granitytan också annorlunda, efter en tidsperiod.


En kort introduktion till granitens företagsprodukter :


granite


Granitföretagens relaterade fotodisplay :


garden bench

Hot Tags: granitföretag, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billigt, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like