Granitblock

Granitblock

Produktinformation

Granitblock


Granitbrytning är vanligtvis uppdelad i följande steg:
Vid gruvdrift ska det första gruvområdet väljas utifrån resursförhållanden och efterfrågan på marknaden, och gruvgränsen, produktionsskalan och arbetssystemet för gruvan ska bestämmas. Gruvan utförs på grundval av en omfattande analys av naturmiljön, ekonomiska och tekniska förhållanden. Gruvprocessen kan delas in i utvecklingstransporter, strippning och gruvdrift.
Utveckla transport och lastning
Utvecklingen och transportens uppgift är att öppna upp transportvägen från gruvområdet till arbetsstegen i trappan och transportvägen till avfallsbergfältet. De vanligt använda utvecklings- och transportformerna för gruvgranar är:
(1) motorvägutveckling av biltransporter, som är flexibel och flexibel, kan ge full spel till effektiviteten i lastningsutrustningen, är allmänt antagen.
(2) dammfri öppen mastkranlyftning, denna metod behöver inte gräva transportkanalen från ytan till gruvstegen, och direkt av mastkranbelastningstransportutrustningen. Denna metod har en liten mängd teknik, låg investering, men begränsad av kapaciteten och arbetsområdet för mastkran, dålig flexibilitet.
Dessutom finns det transport av vagnar för sluttning av lyftväg, vägbil och mastkranutvecklingstransport och andra sätt.
Det finns två typer av lastutrustning för lastning av råvaror på transportutrustningen: stationär typ och mobil typ. Mest kran är fixerad, denna typ av utrustning lyfthöjd, lyftvikt, både lastnings- och transportfunktioner; Bandkran och hjulkran är mobil lastningsutrustning, den här typen av utrustning är flexibel, men lyfthöjden, lyftvikten är liten, inte lämplig för lastning av stort material i stor storlek. Bergtransport som vanligtvis används manuella vagnar, frontlastning, bulldozers, kranar, bilar och annan utrustning.


En kort introduktion till granitblockprodukter:


granite


Vissa bilder av granitblockprodukter visas:


Dark grey granite

Hot Tags: granitblock, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like