Granit badrum

Granit badrum

Produktinformation

Granit badrum


Granit anses vara en symbol för rikedom, smak och skönhet, men den är inte särskilt dyr. Den har ett brett utbud av ANVÄNDNINGAR och kan användas för väggar, bänkskivor, golv, etc. Den är i sig hållbar och mångsidig. egenskaper, är vissa människor skeptiska till att använda granit i badrum. Varför eller varför inte? Här är några av de viktigaste övervägandena.
fördelar
Ekonomi: Trots sitt lyxiga utseende har de högt ekonomiskt värde.Inte bara är det rimligt prissatt, men också utmärkt kvalitet och rimligt pris, det är mycket motståndskraftigt mot slitage. Som ett resultat har den en mycket lång livslängd och kan varar i decennier.
Skrapresistent: de är alla gjorda av mycket hårda material som inte skadas av skrapning. Så även om du vill skrubba väggarna behöver du inte oroa dig för att skrapa ytan. I själva verket är granit bara en diamanter i hårdhet. Dessutom har granit hög värme- och tryckbeständighet, vilket gör det till ett idealiskt material för badrumsväggar.
Bibulous rate är låg: eftersom granit inte tillhör stenmaterialet i porös egendom i princip, så deras bibulous rate är låg.Därför finns det inte mycket behov av att täta, särskilt mörka golvplattor.
nackdelar
Valet av färger är begränsat: varje tegel är unik, men valet av färger är begränsat, endast de som finns naturligt. Om du gillar att din badrumsvägg eller skrivbord är lite mer färgstarka, kanske du tycker att alternativen är för begränsade .
Halt: som andra material, granit absorberar vatten och blir halt. Om det är på en fuktig plats, som badrumsgolvgranitinstallation, finns det en viss risk.Detta är en av de främsta orsakerna till att granit inte används som golv i simbassänger och varma källor som vissa andra naturliga stenar. Istället används granit för väggar.

Priset är dyrare: golvet måste också dekorera mycket för att dekorera mycket. Som ett resultat kan granit överskrida budgeten, men som vi nämnde tidigare kan de flesta ha råd med det nu.


En kort introduktion till granitbadprodukter :


granite


Vissa bilder av badrumsprodukter i granit visas :


Tile 0601_副本

Hot Tags: granit badrum, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning