Bänkskivor i badrum med granit

Bänkskivor i badrum med granit

Produktinformation

Bänkskivor i badrum med granit


Fördelar och nackdelar med bänkskivor i granit för badrumsskåp
Den naturliga stenmaterialets färg, naturen är olika, har den primitiva och enkla elegansen, den naturliga och magnifika dekorationseffekten, djupt av arkitektkonstruktören och familjens dekorationskonsumentens favorit. Granit är vanligtvis synlig på bänkskivorna i badrumsskåp i lyx badrum.
Naturlig granitmesa
Granit, ett stollande berg med färre porer, används som ett traditionellt material för skåpbänkskivor. Dess prestanda och fördelar är följande:
A. hög täthet, hög hårdhet, ytan är mycket slitstark, vilket till viss del minskar risken för smuts och smuts. Testet med bättre antibakteriell egenskap visar att granit har bättre antibakteriell regenereringsförmåga bland alla material som kan användas för köksbänkskivor.
B. Strukturen i natursten är mycket vacker och hård, med enastående repbeständighet och god slitstyrka.
C, låg kostnad, design och färg är annorlunda, de vanligaste flertalet typer av pris endast 200 yuan cirka en meter, tillhör det mest ekonomiska materialet i en mesa.
Underhåll av granit:
A. Använd en mjuk trasa för att rengöra bordet. Rengöringsmedlet ska vara neutralt och icke-slipande. Använd en mild diskmedel och vatten.
B. Vissa hushållsrengöringsmedel kan användas för att rengöra bordet men kommer att efterlämna spår. Kom ihåg att ju mer irriterande produkten är, desto mer troligt är det att bryta ytan på härdningsmedlet. Varmvatten och svampar är de bästa rengöringsprodukterna.
C. vinäger blandat med vatten för att skapa en lösning kan ta bort fläckar, fett etc.
D. Undvik kontakt med ren svart granit med citronsyra, vinäger eller andra sura produkter, eftersom bänkskivorna lätt korroderas av syra.
E, då och då användning av möbelglasfönster kan förhindra fingergranit och få bordet att se vackrare ut.
F. Hög temperatur och låg temperatur skadar inte granit. Bestick av hög temperatur kan sätta granitmesa direkt.
G. Om det finns luckor på bordet är det bäst att undvika att lägga högtemperaturföremål i luckorna. Epoxihartset i sprickan smälter när det utsätts för höga temperaturer under lång tid.


En kort introduktion till bänkskivor i granit bathroom


granite


Några enkla bilder på bänkskivor i granit bathroom


Tile 0302_副本

Hot Tags: bänkskivor i granitbad, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like