Rabatterade granitbänkskivor

Rabatterade granitbänkskivor

Produktinformation

Rabatterade granitbänkskivor


Granit fördelar och nackdelar
Granit meriter
1, granit är mycket hård, ytpartiklarna är grovare, består i grunden av kvarts, ortoklas, med vanligt glimmer, passar att använda mycket i ett fåtal flöden för att jämföra stora och den plats där friktionen jämför stora.Granit är vacker, hållbar och mycket hårt. I forntida tider, med dagens gruv- och bearbetningsutrustning och teknik, skulle det ha varit mer populärt än marmor.
2, granit eftersom ofta innehåller andra mineraler, vara som hornblende och glimmer, och presenterar alla typer av färg, inkluderar: brun, grön, röd och vanligt svart att vänta. Eftersom det kristalliseringsprocessen är långsam, dess kristaller som rubiks kub som varandra sammanflätade, så det är väldigt svårt. Inte att tappa skräp, inte lätt att repa, inte rädd för hög temperatur.Det är nästan okontaminerat, polerat till högglans, och alla slags väderföroreningar kan knappast hålla fast.
3. Granit är också prisvärd. Tack vare nya metoder för gruvdrift, skärning och polering har kostnaderna minskat kraftigt under de senaste decennierna.
4, granit förorenar inte miljön, syntetiska material ofta åtföljs av dåliga eller till och med giftiga biprodukter, i användning av byggnadsperioden måste bytas ut flera gånger; Granit behöver inte bytas ut eftersom det är mycket hållbart.Dessutom, granit är väldigt praktisk, kan göra en mängd ytpolering, matt, fin slipning, eld, vattenknivbehandling och sandblästring.
Granitfel
Granitic har begränsningen av naturligt kvalitativt material, längden på naturstenmaterialet är inte lång normalt, vill göra det så stort markbutik är installerat, kan ha korsningar för vissa, platsen för dessa korsningar döljer smuts lätt också. Om du gillar naturligt material mycket, granit med stark antibakteriell förmåga är ett idealiskt val, var bara uppmärksam på byggnadsarbetarnas sömnivå. Granit är radioaktiv. Det finns några stenar med radioaktiva föremål i dem. Granit tillhör denna kategori. Radioaktiviteten hos allmän granit, vad gör mesa är att vilja passera strikt kvalitet för att kontrollera mer, radioaktiviteten hos mesa som överensstämmer med en standard är fortfarande låg än datorskärmen.


En kort introduktion till bänkskivor med granitrabatt :


granite


Några enkla bilder av rabattgranitmesa introduceras :


Img_7189主页_副本11

Hot Tags: rabatt granit bänkskivor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like