Mörka granitbänkskivor

Mörka granitbänkskivor

Produktinformation

Mörka granitbänkskivor


Naturstenmaterial är ett slags högklassigt dekorativt material med naturlig estetisk känsla och unik struktur. Ytan ser fin och hård ut, men på grund av dess naturliga natur och mångfald av mineralstruktur, liksom förekomsten av många defekter och problem i själva stenmaterialet, är naturligtvis naturstenmaterial mycket känsligt. Naturliga stenmaterial måste vara försiktig vid installation och inte bara läggs upp, bör uppmärksamma smeka och underhålla noggrant mer i daglig användning samtidigt.
På grund av de speciella miljövillkoren för badrummet och badrummet, dess vatten och gas, fukt, mögel och smuts, och ofta kontakt med tvättmedel och andra dagliga kemikalier, så stenbadet är mycket lätt att förorenas, när underhållet inte är bra, stenytan kommer att vara korroderad, bli dyster utan ljus eller till och med visas färglinje.
Så i det dagliga livet, se till att inte använda schampot som innehåller färgämne, använd inte tvål och schampo som innehåller konstgjord färg, och utan användning av surt eller alkaliskt XiDiPin, ska det vara neutralt tvättmedel för att rengöra ytan, så långt som möjligt torrt stenmaterialyta, har kollapsat till ytan föroreningar i stenmaterialet för att omedelbart torka rent, och så vidare.


Marmor mesa textur mjuk och vacker högtidlig, elegant stil; Bra styvhet, hög hårdhet, stark slitstyrka, låg temperatur deformation; Lätt att rengöra, låg vattenabsorption. Eftersom badrumsarken inte är för stor och brukar inte modellera, så behöver inte att genomföra platt falsad lim med natursten och badrumsskåp användning kommer det inte att finnas någon olja, så naturstenen kan inte fogas och bristerna i infiltration, på badrumsräknan tillämpningen fanns inte, så ytmodellering enkelt badrum räknare är kan välja natursten material.

En kort introduktion till svarta granitmesa-produkter:


granite


Några bilder på svart granitmesa-produkter visas:


garden bench

Hot Tags: mörk granit bänkskivor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning