Anpassade bänkskivor i granit

Anpassade bänkskivor i granit

Produktinformation

Anpassade bänkskivor i granit


Materialet som gör ambry skåp sätter sig i en annans position med stenmaterial vanligtvis är den marmor som använder kön för att jämföra högre eller granit (pris och timmer är lika), alla tillhör natursten material. Säg natursten material, vad sannolikhet alla kan tänka på är att ha radioaktivitet, rätt, skåpet sätter sig i en annans position som gör ambry med stenmaterial kan ha radioaktivt föremål verkligen inuti, även om stenmaterial har naturligtvis speciell bearbetning, men ändå passar inte personal lång vistelse.
Sätt dig själv i en annans position med stenmaterial för att ha fördelen att fuktbeständigt sex, värmebeständigt, hårt, egendom är stabilt, använd ett fast antal år för att växa riktigt, men återgå till naturstenmaterial som det här kommer att berätta, eftersom naturligt stenmaterial, som ett resultat av väderfuktighet, flöda ut vattendroppe från stenytan, sten har färg, smutsigt ser också inte klart.Och ha vatten för att återvända lätt växa mossa, detta är en brist som gör att en person outhärdlig.
Ytterligare, gör skåpet sätta dig själv i en annans position för att installera skåpdörr med stenmaterial för att kunna jämföra komplex, behöver framför allt på stenmaterialskåp sätta dig själv i en annans position reserverad position insättningar träram, montera gångjärn för att fixa skåpdörren på träram nästa.Om viss teknik för installationspersonal inte är bra är det lätt att orsaka skåp och skåpsdörr är inte samordnat.

Fördelen med stenskåp
1, ingen deformation, hög hårdhet, slitstyrka. Efter långvarig naturlig åldrande har berget enhetlig struktur, minimal linjär expansionskoefficient, fullständigt försvinnande av inre spänningar och ingen deformation.Inte rädd för syra, alkali erosion, kommer inte rost, behöver inte olja, inte lätt att fastna damm, underhåll, underhåll bekvämt och enkelt, lång livslängd.
2, nötningsbeständighet, hög temperaturbeständighet, underhållsfri. God styvhet, hög hårdhet, hög slitstyrka, låg temperatur deformation. Kommer inte att uppstå repor, inte av konstant temperatur för att förhindra, vid normal temperatur kan också upprätthålla sina ursprungliga fysiska egenskaper .
3. Fysisk stabilitet, noggrann organisation, ingen grävning på ytan på grund av att kornet faller av, vilket inte påverkar dess plan noggrannhet, stabilt material, kan garantera långvarig deformation, liten linjär expansionskoefficient, hög mekanisk noggrannhet, rost, antimagnetisk , isolering. Ingen magnetisering, kan röra sig smidigt vid mätning, ingen fördröjningskänsla, inte påverkad av fukt, plan väger bra.
4, vi vet alla att marmor är ett mycket dyrt material, ytutformningen är olika, färg har också flera val, många rika människor gillar att välja detta material, det kommer gradvis att återspegla statusen för människor, därför väljer de flesta marmor att se i denna punkt.
5, kortvarig enkel rengöring, marmor utöver det vackra utseendet, kan status, eller har andra fördelar, hög temperaturbeständighet av marmor är mycket bra, för köket i den relativt höga temperaturen miljö, kommer det inte att skapa någon påverkan , och marmor är inte rädd för vatten, vanligtvis fläckar så länge som en torka med en handduk och det allvarliga kommer också att lägga till något tvättmedel.


En kort introduktion till anpassade bänkprodukter av granit:


granite


Vissa bilder av anpassade granitmesa-produkter visas:


Tile 0102_副本

Hot Tags: anpassade bänkskivor i granit, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like