Billig granit

Billig granit

Produktinformation

Billig granit


Som ett slags högkvalitativt byggnadsdekorationsmaterial används sten i stor utsträckning för design av inredning och yttre dekoration, gardinväggdekoration och konstruktion av offentliga anläggningar. För närvarande är den gemensamma stenen på marknaden huvudsakligen uppdelad i natursten och konstgjord sten, marmor .
Naturstenmaterial delas upp i SLATE och granit av fysisk och kemisk karakteristisk kvalitet. Konstgjord sten enligt processen är uppdelad i terrazzosten och syntetisk sten.Terrazzo är tillverkad av cement, betong och andra råmaterial. Syntetisk sten är natursten som råmaterial, plus lim, såsom tryck, polering.De sistnämnda två är gjorda konstgjorda, så intensiteten är inte så hög som värdet av natursten.Ston är högkvalitativa produkter av arkitektoniska dekorationsmaterial, natursten är i allmänhet uppdelad till granit, SLATE, sandsten, kalksten, vulkanisk sten etc. med den kontinuerliga utvecklingen och utvecklingen av vetenskap och teknik, konstgjorda stenprodukter förändras med varje dag som går, kvaliteten och skönheten har inte varit underlägsen med natursten. Med utvecklingen av arkitektonisk design har sten redan blivit en av de viktiga råvarorna för byggnad, dekoration, väg- och brobyggnad.Brandmotstånd
Alla typer av stenmaterial är olika, vissa stenmaterial faller i verkan av hög temperatur, producerar kemisk sönderdelning.
(1) gips: sönderdelas vid mer än 107 ℃.
(2) kalksten och marmor: sönderdelas när temperaturen är högre än 910 ℃.
(3) granit: sprickbildning på grund av termisk obalans hos bestående mineraler vid 600 ℃
Expansion och sammandragning
Är också termisk expansion och kall sammandragning, men om värmen efter kylning, kan dess sammandragning inte återgå till den ursprungliga volymen, och måste förbli en del av den permanenta expansionen; USA: s Arsenal har testat från 0 ℃ till 100 ℃, och sedan till 0 ℃.
Frostmotstånd
När temperaturen når minus 20 ℃ fryser vattnet i porerna och expanderar med 1/10 av dess ursprungliga volym. Om berget inte kan motstå kraften i en sådan expansion, kommer skador att uppstå. Om vattenabsorptionshastigheten är mindre än 0,5% kommer inte frostbeständigheten att beaktas.
Hållbarheten hos
Stenmaterialet har god hållbarhet, strukturen som konstruerar med stenmaterialet har den permanenta möjligheten. Antika människor har länge erkänt denna punkt, så många viktiga byggnader och minnesstrukturer är byggda av sten
Tryckstyrkan
Stensmaterialets tryckhållfasthet kommer att vara annorlunda beroende på faktorer som likformighet i mineralsammansättning, kristalltjocklek, cementeringsmaterial, belastningsarea, belastningseffekt och klyvningsvinkel. Andra saker som är lika, ett tätt material där kristallina partiklar vanligtvis är Små och hålla fast vid varandra har en högre hållfasthet. Täta vulkaniska bergarter visar ingen skillnad i tryckhållfasthet (extremt låg vattenabsorptionshastighet) när det är torrt och mättat med vatten. För porösa och vattenräddade cementerade stenar finns det betydande skillnader i torr och våtstyrka.
Det finns två typer av stenmaterial för byggnadsdekoration, natursten och konstgjord sten, som huvudsakligen är gjorda av natursten.


Några kort introduktioner till billiga granitprodukter:


granite


Några bilder på billiga granitprodukter visas:


富文本Hot Tags: billig granit, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like