Svart granitbänkskivor

Svart granitbänkskivor

Produktinformation

Svart granitbänkskivor


Vad är bänkskivor i granit
Granitmesa som namnet antyder är mesa som gör med granit, vanligtvis gör granit mesa som ska appliceras i Europa och USA är mer omfattande, den huvudsakliga koncentrationen som gör mesa med granit hemma är i köket och tvätta klädpoolen. Inhemska mer populära köksbänkskivor har svart sand, indisk röd, brittisk brun och annan importerad granit, shanxisvart, mongoliasvart och annan inhemsk svart granit.
Fördel: tjäna som material av traditionell ambrymesa, granitdensiteten är stor, hårdheten är hög, ytan är mycket slitstark, vilket reducerar möjligheten att döljer smuts och smuts på viss nivå. Det har visat sig att granit har bättre motstånd mot bakteriell regenerering bland alla material som kan användas för köksbänkskivor.
Nackdelar: begränsningar av naturliga material. Längden på naturstenmaterial växer inte normalt, vill göra det att det passerar så lång integrerad mesa, kan ha korsningar för vissa, platsen för dessa korsningar döljer smuts lätt också. Om du gillar naturliga material mycket mycket, granit med stark antibakteriell förmåga är ett idealiskt val, var bara uppmärksam på byggnadsarbetarnas sömnivå.
Ta en titt på vad vanliga konsumenter säger om bänkskivor i granit
Granit mesa
Fördelar: hård konsistens, enkel att använda, vackert utseende, jag väljer detta material nu, känner mig mer praktisk, särskilt gillar jag att laga mycket, slå en torkad frukt, göra en vit kyckling den här typen av bord är inget problem.
Nackdel: 1, kan inte en organisk hel modell, granit är en bit av lång sten, ett ord mesa är inget problem, men mesa som har hörn kan vara en sida endast av ett stenmaterial går helt ut, kan inte göra det till en helhet. Gör dekorativ gesimsen är inte lika vacker som konststen.
2, stenmaterial har naturliga porer, så lång olja kommer att absorberas av porerna i stenmaterial, mesa är inte smidig.I den här tiden kan du be ett professionellt rengöringsföretag att göra en rengöringsburk. (Personligen tror jag att det är bättre än polering av en bänkskiva.)
3, innehåller granit en viss mängd strålning, desto djupare färg på stenen, desto högre strålningsinnehåll.Men det finns inga verkliga bevis för att visa vem eftersom köket med normal natursten vilken sjukdom, och alla kommersiella platser mycket användning, miljöövervakningsavdelningar tyckte inte att det är fel, så jag personligen kan acceptera.


En kort introduktion till svarta granitmesa-produkter:


granite


Några bilder på svart granitmesa-produkter visas:


garden bench

Hot Tags: svart granit bänkskivor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like