Bästa bänkskivor i granit

Bästa bänkskivor i granit

Produktinformation

Bästa bänkskivor i granit


Granit är idealisk för bänkskivor eftersom den är vacker och hållbar. Att lägga till bänkskivor i granit till ditt kök ger skönhet och smak. När du väljer och köper granitmesa, färg, jämn grad, bör faktorn som kant och skikt ta hänsyn. Några installationselement måste vara känd innan installationen. Här är några tips om hur du väljer bänkskivor i granit och nyckelköp.
Steg 1: Prisjämförelse. Många granitinstallationsföretag erbjuder gratis installationer. Därför, för att jämföra priser, som syftar till det lägsta priset för att köpa sten av bästa kvalitet. Kontrollera granitprover, teknik, bilder och kundkommentarer.
Den andra takt: välj färgen på granit enligt inhemsk stil. Granit är ett slags naturstenmaterial, färgförändringen är mycket normal. Så du behöver inte köpa granitbänkskivor i samma färg som provet.
Steg 3: Granitfel påverkar strukturell integritet. Granit har naturliga bucklor och repor, men detta påverkar inte dess skönhet, men bidrar till dess naturliga skönhet. Om du är orolig för granitdefekter och färg, kan du välja granitplattor.
Steg 4: Välj stil på tvättstället. Oavsett vilken flumen du väljer, kommer granittillverkare att debitera dig extra om skärning krävs. Du måste tillhandahålla diskmallen till tillverkaren, därför den bästa handfat att köpa prioritet.
Steg 5: välj tjocklek. Granitbänkskivor är vanligtvis 2-3 centimeter eller 3/4 till 1 tum tjocka. En 3 cm bänkskiva av granit är dyrare, men starkare och mer attraktiv. Men 2 cm bänkskivor i granit behöver vanligtvis plywood för att stödja dem och trimma dem.
Steg 6: Identifiera kantstilar. Om du inte gillar standardstilen kan du be tillverkaren att designa den på beställning. När du använder skåp eller andra möbler tillsammans måste du kanta bänkskivorna.
Steg 7: Fråga tillverkaren om du kan installera utan luckor. Granitklyftor är vanliga och du kan installera dem sömlöst, men till en högre kostnad. Några arbetare lämnar sprickor bredvid granitrännorna, men de kommer gradvis att förstöras av det långa -term infiltration av vatten.


En kort introduktion till de bästa granitmesa-produkterna:


granite


Några bilder av de bästa granitmesa-produkterna visas:


Img_7189主页_副本11

Hot Tags: bästa granitbänkskivor, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billiga, rabatt
Förfrågning