Trä Burning Fireplace Insert

Vedeldad eldstäder: Eldstad är en oberoende eller väggbyggd inomhusuppvärmningsutrustning, för bränsle för energi, den inre skorstenen, som härrör från de västerländska familje- eller palatsuppvärmningsanläggningarna.

Produktinformation

Trä Burning Fireplace Insert


Steg 1: Kontrollera att spjället är öppet. En spjäll är en apparat som används för att styra luftflödet genom en rökgas. En rökgas är en passage eller ett rör genom vilket rök utmatas från en skorsten. En spjäll styrs vanligtvis med en joystick , öppna i ena riktningen och stäng i den andra. Kontrollera att spjället är öppet innan ljuset tänds. Annars kommer rök att hälla in i rummet. Det är också lättare att skjuta när spjället öppnas. Se till att spjället är öppet och det första steget i förberedelsen för att belysa eldstaden är klar.

Steg 2: Om du använder en stängd spis med en glasdörr, till exempel de flesta av spissprodukterna, se till att glasdörren är öppen i ca 30 minuter innan du tänder eldstaden för att få spisen till rumstemperatur. Eftersom den kalla luften är tyngre än den varma luften, om luften är för kall, kommer den kalla luften att bli en explosion i eldstaden. Genom att öppna eldstaden kan varm inomluft stiga upp skorstenen och skapa tillräckligt med uppdrag för att stoppa den kalla luften från att hälla tillbaka in.

Steg 3: Kontrollera luftflödet: tänd en match eller annan liknande källa vid eldstaden vid eldstaden för att se om luftflödet går upp eller ner. Ett sätt att göra detta är att använda någon form av brännare (som en helig romersk eldstaden) för att förvärma eldstaden och hjälpa till att skapa en uppdrag. Dessa eldstoffmaterial ska ha karaktäristiken för rökfri.


Beskrivning av träbränna mantelprodukter:


namn

Trä Burning Fireplace Insert

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Huvudbild av träbrinnande mantelprodukter:


F-1--BL1000X1000_副本


Hot Tags: vedeldad spis, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like