Ventilerad gas öppen spis

Ventilerad gaseldstad: Gasväggskaminen har en kraftfull centralvärmefunktion för familjen, som kan möta uppvärmningsbehoven hos flera sovrum. Värmebehandlingsfunktionen hos gasväggskaminen påverkas av lokala klimatförhållanden och byggnadens isoleringsstatus.

Produktinformation

Ventilerad gas öppen spis


När den väggmonterade ugns tändningsströmbrytaren går i arbetsläge startar fläkten först för att bilda en negativ tryckskillnad i förbränningsrummet. Vindtrycksbrytaren skickar instruktionerna till vattenpumpen och efter att vattpumpen startat skickar vattenströmbrytaren instruktionerna till högspänningsdämparen. Däremot närvaron av negativt tryck i förbränningskammaren finns ingen ackumulering och förbränning av naturgas, så det blir inga avböjningar. Tyst antändning uppnås och ultraljud, och farliga olyckor undviks. Denna standard kan användas för att utvärdera ugnsstabiliteten. Vissa kunder oroar sig för problem med gasproblemet eftersom de inte förstår funktionen av vägghängande ugnen gas proportionell ventilkontroll principen för gas proportionell ventil och tryckluftsbrytare och rökgas induktionsbrytare är kedjestyrning, förbränningskammaren har viss negativ tryckgas proportionell ventil att fungera, när provet för rökinduktionsomkopplare är mindre än 5 sekunder när avgasutsläppet är att avbryta gasproportionalventilen för att stoppa gastillförseln och därigenom säkerställa säkerheten användning av gas.
Det här är den traditionella vägghängningsugnens arbetsprincip, det finns faktiskt en kondensatorhängande ugn, den här typen av vägghängande ugn, mer energibesparande, kondensvägghängande ugnsprincip och standardhängande ugn om samma, men kondensvägghängande ugn mer än en uppsättning värmeåtervinningssystem, låt oss förstå den kondensationsväggens hängande ugnens arbetsprincip.
Kondenseringsgasväggsugnen absorberar fullständigt förnuftig värme och latent ånga från gasförbränningsprodukter genom två värmeväxlare. Värmevärdet för gas avser värmen som frigörs genom fullständig förbränning av 1Nm3-gas. Värmevärdet är uppdelat i högt värmevärde och lågt värmevärde. Högvärmevärdet hänför sig till den värme som emitteras när ångan avges i tillståndet av kondenserat vatten efter fullständig förbränning av 1Nm3-gas och dess rökgas kyls till den ursprungliga temperaturen. Lågt värmevärde avser värmen som emitteras när rökgasen av 1Nm3 gas kyls till den ursprungliga temperaturen efter fullständig förbränning men ångan i rökgasen är fortfarande i ångtillståndet. Det kan ses att skillnaden mellan högt värmevärde och lågt kalorivärde av gas är den latenta värmen av ånga förångning.


En kort introduktion till icke porösa gaspanna produkter:


namn

Ventilerad gas öppen spis

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Några bilder av gaspanna produkter utan hål:


F-1--BL1000X1000_副本

Hot Tags: ventless gas spis, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like