Slate Fireplace

Skiffer Öppen spis:

Produktinformation

Slate Fireplace


Amerikansk landstil, förespråkare "återvänd till naturen", tillhör en naturlig stil!
Färg och form:
Det är mer reserverat och konservativt, orienterat av bekväm funktion, med både klassisk modellering och moderna linjer, ergonomi och dekorativ konstmiljö, som helt och hållet visar de naturliga och vanliga egenskaperna. Det är bäst att verka inomhusmiljö, sorglöst, bekvämt, naturligt landsbygdsliv överklagande, det innehåller lite frivilligt i klassiker, övergivna för mycket småskaliga med kostsamma.
Baren:
Användningen av hemmagjorda bänkskivor och tegelbjälkar är avsedd att skapa en romantisk och varm känsla. Också stiga för att dela upp funktionen av sovrumsutrymmet. Samarbetande intilliggande "stol av jazzmatbaren", kan göra inställningen på utställningshallen har administrativa nivåer känsla mer, och gör den lilla måltidsfältet som ger amerikanskt typ land att vara annorlunda.
Golv:
Använd ekfärg, sola mer, det sammansatta golvet som har köttfärg. Håll solljus och ljus från att reflektera på marken. Det känns som massivt trä när du kliver på det.
Dörrar och Windows:
Hantverket som följer möbler att gå upp gör, modellering är enkelt inte många och överflödiga, fönstret gör hela sovrummet med gammal vit mer värme och sant.
Öppen spis:
Eldstaden fortsätter att komma ner, det är det viktiga elementet som använder atmosfären av folie bedroom.Fireplace måste bestämma sin storlek enligt faktiska sovrummet, ställa eldstaden olämpligt i för litet rum. Eldstaden som sätter intill byn inn med röd tegel bygga genom att lägga tegel, mesa ANVÄNDER intill hemlagad gammal planka. Skapa vardagsrummet till den stora familjen som ger amerikansk landstil.
Olika dado ANVÄNDAR:
Dado är ett mycket vanligt dekorationselement i amerikansk landstil. Enligt den faktiska levnadsmiljön, inställd på olika höjder. Vanliga höjder: 110cm, 150cm, 170cm, etc. Och kan tillämpas på alla typer av olika sovrumstyper. Övre och nedre delar av väggen av dado kan få människor att känna sig trygga, varma och visuellt lagrade.


Huvudproduktbeskrivning för SLATE-spis:


namn

Slate Fireplace

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Bild på huvudprodukter av SLATE-spis:


F-1--BL1000X1000_副本

Hot Tags: skiffer spis, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like