Rustik eldstad mantels

Rustik eldstadsmantel: Landstil slam dörren trival med dyrt, samla det enastående elementet i olika stil konfluens, med bekväm funktion för vägledning, betona "återvänd till naturen", gör denna typ av stil blir mer avslappnad, bekväm.

Produktinformation

Rustik eldstad mantels


Amerikansk landstil övergiven trival med dyrt, samla det enastående elementet i olika stil konfluens, det är guide med bekväm funktion, betona "återvända till naturen", gör denna typ av stil blir mer avslappnad, bekväm.
Amerikansk landsstil belyser komforten och livets frihet, oavsett känner sig tunga möbler eller med ombytningar av livstillbehör, säger människor detta. Speciellt om valet av metoparv, naturligt, nostalgiskt, sänder ut färgen med fyllig jord doft är den typiska egenskapen för amerikanskt landsbygdsstil. Färgen på amerikansk landstil prioriteras med naturlig tonal, grön, jordbrun är vanligast; Bakgrund för ren massa textur; Möblerfärg är mycket kopia gammal lack, stilmassage; Det finns många bågar i medelhavsstil i designen.
Även om amerikanska möbler har många skolor, men intrycket som ger en person vanligtvis är stor massa massivhet, mycket naturlig och bekväm, visar på ett tillfredsställande landets skulllösa lokala färg.
Tygkonst är ett mycket viktigt element i landsbygdsstilen. Den naturliga bomull och hampa är det vanliga. Den naturliga känslan av tygkonst kan vara välkoordinerad med landsbygdsstilen. Intressanta blommiga växter, exotisk skönhet och levande fågel, insekter och fiskmönster är populära, bekväma och avslappnade.
Gungstol, liten trasig vacker trasa, vildblomma krukad, vassgräs, frukt, tallrik, smidesjärn är saken med vanligt bruk i rustik stilutrymme.

Country fireplace huvudprodukt introduktion:


namn

Rustik eldstad mantels

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


En bild av landskaminens huvudprodukt:


F-1--BL1000X1000_副本

Hot Tags: Rustik eldstad mantels, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like