Röd eldstad

Beroende på den totala tonen i utrymmet som dekoreras, kan en tvåton eller till och med flerfärgad marmorplatta blandas bättre.

Produktinformation

Röd eldstad


Beroende på den totala tonen i utrymmet som dekoreras, kan en tvåfärgad eller till och med mångfärgad marmorplatta mäta bättre. Dubbelfärgad marmor öppen spissdörr basplatta toppplatta kombination kan göra det tecken skulptur typ, blommeskulptur typ kan också vara enkel öppen spis typ kurs.


Den viktigaste karaktäristiska förklaringen av röd eldstad:


壁炉-22


Huvudprodukten av röd spis är på displayen:


Red Fireplaces


För att underlätta transport och installation, kommer alla xingao marmor eldstäder att bestå av olika delar. Vi ska montera och felsöka varje uppsättning marmoreldar före förpackning och frakt för att säkerställa att varje del kan installeras smidigt när den kommer till byggarbetsplatsen. Dock är installationen av marmorskamin inte så lätt, vi rekommenderar att kunderna anställer professionell sten installation företag för marmor eldstad installation arbete.Xin gaoshi marmor spis kan bearbetas enligt specifikationer som anges av kunden, kan kunden ange väggugnen mun storlek, bestämmer vi den totala storleken i proportion, Kunder kan också göra väggugn mun storlek och övergripande storlek. Om kunden inte har strikta övergripande rymdbegränsningar tenderar vi att vara den första storleken för bearbetningssystemet, eftersom det samtidigt anges väggugns mun och övergripande storlek ibland resulterar i komplicerad snidad öppen spissdörrsammansättning öppen spis speciellt längsgående tvärgående förhållande, snälla kontakta oss, vi hjälper dig att göra den bästa skräddarsydda designen e är tusentals marmorskaminstillverkare i världen, men bara en xingao-stenhuggningsfabrik. Med fördelen av snidtekniker och processdesigners i hemstaden kinesiska stenutskurvor - quyang carving, känd som den västerländska konstens födelseort, kan vi effektivt lösa motsägelsen mellan produktkvalitet och pris. Vi understryker alltid carven produkt noggrann sex precision integritet och konstnärlig kvalitet, vi är villiga att bli dig att inkludera marmor öppen spis den sista varukällan för alla stenmaterial produkter inuti.

Hot Tags: röd spis, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like