Modern Eldstad

Modern eldstad: Under årtiondena när eldstaden föddes och kom in i varaktighetens ålder uppstod en mängd väggmonterade spisar med olika strukturella egenskaper.

Produktinformation

Modern Eldstad


Väggmonterad bioethanol spis, väggmonterad vägglampa med väggmonterad bioethanol spis för modernisering. Denna design är ett vackert sätt att lägga till lyx och värme på alla inredningsväggar. Med denna modell kan du också justera flammhållfastheten och höjden. Moderna väggmonterade elektriska eldstäder är vad du behöver om du inte gillar tanken på en verklig brand i ditt hem. LED-lampan ger en realistisk flamma (i olika färger) och värmen släpper upp värmen. Ett bra sätt att skapa en eldupplevelse utan fara.


En överkomlig 36-tums spis med öppen spis som infunderar värme och elegans i alla rum. Eldstaden har två uppvärmningslägen, väggmonterade armaturer, avtagbara golvstöd och justerbar flamstyrka. Dessutom kan flammaffekten användas utan värmare idealisk för alla årstider. En väggmonterad spis med LED-belysning och fjärrkontroll, den här moderna elektriska spisen ger värme och färg.


Den levereras med fjärrkontroll så att du kan styra den från din säng eller soffa, moderna väggmonterade eldstäder och moderna eldstäder som sticker ut från mängden på ett vertikalt sätt. Den här kaminen expanderar väggarna och är idealisk för små rum. Kyrkan vägg öppen spis, böjd glas front för denna vägg spis för att ge många familjer önskar en modern estetik. Speciellt lämplig för mindre rum. Lång vägg elektrisk eldstad, kristall och fjärrkontroll, är denna kristall sten öppen spis lång och känslig, med fjärrkontroll och massor av modern känsla. Som visat ovan är den inbyggd i en vägg för ett oklanderligt elegant och elegant utseende.


Beskrivning av huvudprodukter av modern öppen spis:


namn

Modern Eldstad

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.

Bilder av de viktigaste produkterna av moderna eldstäder:


F-1--BL1000X1000_副本

Hot Tags: modern öppen spis, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like