Marmor Eldstad Leverantör

Xiamen Kaoshi Stone Co, Ltd är beläget i Fujian-provinsen, Kina. Vi är en tillverkare specialiserad på att producera granit & marmor & basalt & skiffer och sandsten i 12 år.

Produktinformation

Marmor Eldstad Leverantör


Marmor öppen spis leverantör introduktion:


namn

Leverantör av marmor öppen spis

material

M arble

Stil

europeisk

Färg

Vit marmor

Yta

polerad

Teknisk

lättnad

Hot försäljning

4stjärnor

Dimensionera

120X110X35CM

Användande

inomhus-

Betalning

kontanter

Betalning

kontanter

Förpackning

F omigerat trä

MOQ

1 set

Vår egen fabrik

tillverkare

Fördel

Köp direkt från tillverkaren och klipp ut mellanhandlaren , bra pris

Leveranstid

1 6 dagar


Enligt olika förbränningsanordningar kan delas in i 4 olika typer.


  1. Kolbränsletyp: helt övergiven i Europa och Förenta staterna, det är svårt att samla och lagra förbränningsmaterial, icke-sluten förbränning, avgaspartiklar som bildas vid förbränning, otillräcklig förbränning. Orsak föroreningar till miljön, orsaka skador på människokroppen.


2. Träbränningstyp: Sajd brinnande öppen spis ensam kroppsbyggnad och villa huvudsaklig användning av mainstream produkt, jämfört med den traditionella eldstaden, modern hade kraftigt förbättrat min vedeldade spis med hjälp av en sluten kammare och sekundär förbränningsteknik och kan användas till det nya miljöskyddskolet, användandet av låg kostnad, högt värmevärde, brinnande fulla, rena utsläpp, är den mest naturliga, romantiska värmen.


3.gas: artificiell gas på grund av dess mycket låga förbränningsvärden är produktionen av samma värme behovet av att använda utgifterna för utgifter fördubblats och omdirigeras, vilket därför inte är lämpligt för eldstaden som en källa till gas, Europa och USA har aldrig använt fabriken produktion.


4. Brännbar alkoholtyp: sa att alkoholkaminen, eftersom brännoljan efter bränning är rökfri, smaklös, giftfri och inte behöver någon bränsleförsörjning med bränsletankar (trä, gas, kol, el), vilket gör den lämplig för någon byggmiljö (guild hall, hotell, villa, lägenhet, kontor, bostadsmiljö).


Marmor öppen spis Leverantörsskärm:


White Marble Fireplace Supplier


Välkommen att kontakta om någon förfrågan eller efterfrågan på våra produkter. Tack.


kontakta oss
Förfrågning