Mantels Till salu

Mantels: Ett separat eller väggmonterat inomhusvärmesystem som drivs av brännbara och utrustade med skorstenar som har sitt ursprung i västra hem eller palats.

Produktinformation

Mantels Till salu1, den hängande ugnen själv är nyckeln till solterminen, en gasbesparande hängugn kan ge dig mycket besparingar i efterföljande kostnader. Först krävs en nationell energieffektivitetsetikett. Naturligtvis är ju högre energieffektiviteten , desto bättre, men de nationella bestämmelserna för högsta nivå 2. För det andra, den ursprungliga importen mer avgaser. Eftersom blandningsförhållandet gas i varje region är inte detsamma, och de ekonomiska villkoren för invånarna är inte samma. Så många utländska varumärken till Kina efter lokaliseringen av modifiering, förbättrade tyskland wahlberg den tyska konstruktionen till lämplig för Kinas nationella förhållanden, den europeiska vägghängningsugnen brukar använda små eldgassutsläpp, hög rökrörstemperatur ändras till mer eld, minska rökrörstemperaturen, minskar kraftigt energiförbrukning.
2, nära eller nedre övre rumsvärmeventiler: Om ditt rumsareal är större, mer utrymme och befolkningen är mindre, så lev inte eller använd frekvensen. Lågrumsventil kan stängas eller ner helt och minskar därigenom uppvärmningsområdet , som motsvarar inte bara energibesparande, men också vid normal användning av rumsuppvärmningstemperaturökningen accelererar, vilket minskar gasförbrukningen.
3, ingen i hemmet under dagen ska inte stänga vägghängande ugnen, temperaturskiftet kan justeras till lägst: många kontorsarbetare brukade ingen i hemmet, kommer pannan att stängas, efter arbete till Placera pannan högkvalitativ för snabb uppvärmning. Denna övning är väldigt okunnig. Eftersom det här är lika med allt från början, eftersom temperaturskillnaden mellan rumstemperaturen och pannens inställningstemperatur är stor, behöver pannan tid för bränning, som inte bara sparar energi, men också kommer att slösa mer gas och öka invånarnas tid från frysning, och det finns risk för att pannan eller kylaren fryses.
4. Om du är på affärsresa länge eller inte har bott ännu, dränerar du vattnet i pannan och kylaren. Det rekommenderas att du ber professionell att tömma vattnet i pannan och kylaren.
5, användning av väggmonterad ugnstemperaturregulator, användning av väggmonterad ugnstemperaturregulator för rumstemperaturreglering och tidsdelning, för att uppnå enligt kundens efterfrågan, undviker gasavfall.


Eldstaden säljer huvudintroduktionen av produkten:


namn

Mantels Till salu

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Eldstaden säljer huvudbilden av produkten:


F-1--BL1000X1000_副本

Hot Tags: mantels till salu, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like