Mantelhylla

Eldstaden är en oberoende eller väggbyggd inomhusuppvärmningsutrustning, för bränsle för energi, den inre skorstenen, som härrör från de västerländska familje- eller palatsuppvärmningsanläggningarna.

Produktinformation

Mantelhylla


Eldstaden är en oberoende eller väggbyggd inomhusuppvärmningsutrustning, för bränsle för energi, den inre skorstenen, som härrör från de västerländska familje- eller palatsuppvärmningsanläggningarna.


En eldstens stil beror på dess design. Färdig öppen spissprodukt, ägaren behöver bara mäta bra mått, sätt i hushållsburken; vissa tillverkare erbjuder bara mantelkärnan, och ägaren kan utforma utseendet på manteln enligt sin egen stil hemma.Stylistiska människor betonar upprepade gånger, stilen hos öppen spis måste matcha med inomhus stil.
Om inredningen är rustik stil kan man välja material som röd tegelsten, mursten och göra gammal träkolokation, bygga en enkel och valfri rekreationsfaktor. Om det är inomhus är det modern stil, utsökt mode halvback, efter att köpa eldstadskärna, gräva ett hål på väggen direkt, lämna bitutrymme för att lägga lite timmer, bygga atmosfären som ger varm redan, ljus och klar och smidig igen, om det är europeisk stil, kan du använda mest ryttarmönster av marmor eller sandsten, sten , äkta stenfärg etc. för att skapa elegant temperament, amerikansk stil, kan välja woodiness-ram för att lägga till kaminen i gjutjärnugnen, ramen väljer trämaterialet med den tjockare färgen som vinröd, kaffe som vanligt att lova , det traditionella hantverket behölls på modellering, men sparade mer än 50 utsmyckning.En kort introduktion till mantelprodukter:


namn

Mantelhylla

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Enkla bilder av mantelprodukter:


fireplace

Hot Tags: mantelhylla, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like