Majestic Gas Fireplace

Majestic Gas Fireplace: Ett separat eller väggmonterat inomhusvärmesystem som drivs av brännbara och utrustade med skorstenar som har sitt ursprung i västra hem eller palats.

Produktinformation

Majestic Gas Fireplace


Fördelar: Värmefrisättning och uppvärmningstemperatur stabilitet, i enlighet med behoven hos den flexibla värme temperaturen, för att förhindra centralvärme konditionering svårigheter, energiavfall. Att integrera varm dag varmt vatten, gör gas vägghängugn blir det lilla kraftcentrum av familjen, vägghängningsugn en maskin med flera ändamål, användbar känslig och klippt täcka ett område av ett område, bekväm användare, förbättrade kvaliteten på dagarna hos dweller.The vägghängande ugn kan ansluta radiatorn och golvvärmen, som ANVÄNDER golvvärmemetoden Värmekomforten är bättre, nämligen inomhustemperaturen är liten, temperaturen är jämn, lätt att lägga, spara värme, inomhus lätt att installera är det också lämpligt att skilja hushållstemperaturkontroll och mätning, mer än de flesta uppvärmning Metod energibesparing 20%, Kan lägga till 2% -3% interiör iR yta, lägg sedan möbler.
Nackdel: vägghängarugn som ska appliceras på brudkammarens utsmyckning mest, använd marken för att värma en metod för att inte vara bekväm mer 2 utsmyckning, allmän vägghängsugn för att sätta på köket att utrymmet inte är stort eller balkong, närmast bor ett rum kan produkten av små tillverkare få buller effekt. Dessutom är uppvärmningshastigheten långsammare, underhåll och skydd av vanliga hushåll är inte lätt att anta. Förslag: För det första bör man uppmärksamma värmebehållningen av huset, om husisolering är dålig, inomhusvärme, många förlorade på utsidan, och den kalla luften mycket utanför inuti, väggmonterad pannauppvärmning och naturgasförbrukning är mycket stor, så bör man kontrollera stängningen av dörrarna och Windows-funktionen, minska frekvensomkopplaren dörrar och Windows, luftkonditionering pipeline gapet måste vara stängd, förhindra att utomhus värmeavledning i det lilla gapet.Om temperaturen är lämplig, är det bäst att justera för 18-20 ℃, för hög inomhus temp peraturen kommer att bilda strömavfall. När det är nödvändigt kan man överväga kontrollen inomhustemperaturen, genom den aktiva konditioneringen av regulatorn, användbar kontrollflamstorlek, spara gasförbrukningen. Ingen i hemmet kan justeras till energibesparingsprogrammet, som anges i funktionstangent för frostskydd, se till att värme- och vattenförsörjningstemperaturen inte är mindre än 5 ° C i inställningsvärdet för frostskydd. Riktigt skydd och underhåll.


En kort introduktion till majestätiska gaspanna produkter:


namn

Majestic Gas Fireplace

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Enkla bilder av majestätiska gaspanna produkter:


F-1--BL1000X1000_副本

Hot Tags: majestätisk gas spis, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like