Majestic Fireplace

Majestic Fireplace: Ett separat eller väggmonterat inomhusvärmesystem som drivs av brännbara och utrustade med skorstenar som har sitt ursprung i västra hem eller palats.

Produktinformation

Majestic Fireplace


Ur den amerikanska synpunkt anses det som coolt att ha en öppen spis i ett hus, liksom något för att lägga till njutning i livet, som en simbassäng. Kineser tänker i allmänhet på eldstäder och simbassänger som problem, men om du vill ha ett hus med 99 betyg och en öppen spis i den (de flesta hus i norr har eldstäder), behöver du veta något om eldstäder.


Eldstaden är nästan lika gammal som USA. Men många amerikanska hus är inredda med öppen spis, som också kallas eldstad. Kamindesignen togs från kontinentala Europa i Storbritannien. Mycket, kan inte användas för att värma sig för huset verkligen för en tid så, använd för att skapa atmosfär i vardagsrummet och studera bara. Däremot den dåliga uppvärmningseffekten och slöseri med värmeenergi, Den konventionella villa-kaminen förbättrades av en utmärkt man. Benjamin Franklin uppfann det som blev känt som Franklin-kaminen, som skulle värma hela huset radiant (avlägsna eldstaden från väggen). Denna spis skulle värma hela huset mer effektivt än eldstaden.

Kaminen är liten och kan värma ett 2 000 kvadratmeter hus till 25 grader Celsius. En del bitar av trä kommer att göra för en natt. Men nu finns det människor som beställer dessa eldstäder, och om du ser någon med ett staket runt deras eldstaden, det är i grunden en franklin spis. Eldstaden är 20-22 inches lång och Franklin spis är 14-16 inches. Om du bränner en öppen spis varje dag på vintern, använder du två kärnstammar.


En kort introduktion till majestätiska spisprodukter:


namn

Majestic Fireplace

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Enkla bilder av majestätiska eldstadsprodukter:


F-1--BL1000X1000_副本

Hot Tags: majestätisk spis, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like