Inomhus vit marmor öppen spis

Ugnar uppträdde först i Europa och installerades i nästan alla bostäder som värmeanordning.

Produktinformation

Inomhus vit marmor öppen spis


Ugnar uppträdde först i Europa och installerades i nästan alla bostäder som värmeanordning. Eftersom Europa ligger i området med hög latitud är vintertemperaturen särskilt låg, folk börjar installera eldstaden för att försäkra värmen i sovrummet. Även om det idag finns människor har använts för att använda luftkonditionering för att värma sig, men väggen har praktisk funktion, inte bara prydnadseffekten är mer enastående också bra, så att folk fortfarande kan betrakta det som prydnadsinstallation inuti sovrummet, det kan delas upp för marmorskamin och äkta vedspis, tidigare funktion är mer överlägsen.


Fördelar med inomhus vit marmor öppen spis:

(1) bra dekorativa effekt. Marmor är en slags natursten, materialets inre korn är klart, och varje korn har unikhet, idag gör människor denna typ av materialmaterial mer gör alla slags färg, kan uppfylla kravet på olika stil sovrum. Eldstaden som gör med denna typ av skicklig person, avbröt utförandet av brandkälla är mycket bra, kan säkerställa sovrumsäkerhet av yttersta. Vad många ungdomar ser är utsmyckningseffekten av öppen spis, lägg inte bränsle verkligen inuti så bara använd det för att bygga atmosfären i sovrummets värme.

(2) bra värmeeffekt. Som vi alla vet, drivs luftkonditioneringen av el. Även om det kan uppnå uppvärmning på kort tid, är vinden som blåser ut mycket torr. Människor kommer att känna sig obekväma i denna typ av miljö under en längre tid. Och marmorskaminen är att använda kol för att värma, centralvärme även till allround diffus, kommer inte att utgöra en stark inverkan på människokroppen, det här är en slags hälsosam uppvärmning .

(3) lång livslängd. Marmor är ett slags stenmaterial som bildar sig i korskoppling, det har densitet stor, bärbarhet bra fördel, marmorskaminen som medför det, livslängden kan uppnå 30 år. Idag är den här typen av öppen spis är fortfarande installerad i många europeiska domstolsbyggnader. Om familjen av misstag släpper ut tunga föremål på eldstaden, kommer kaminen inte att spricka.


Inomhus vit marmor öppen spis introduktion:


namn

Inomhus vit marmor öppen spis

material

Ren vit

Stil

europeisk

Färg

Vit

Yta

Polerad

Teknisk

Lättnad

Hot försäljning

4 stjärnor

Dimensionera

120X110X35CM

Användande

Inomhus

Betalning

Kontanter

Förpackning

Rökat trä

Vår egen fabrik

Tillverkare

MOQ

1 Set

Leveranstid

10 dagar

Fördel

Köp direkt från tillverkaren och klipp ut mellanhandlaren, bra pris


Inomhus vit marmor öppen spis produkter på displayen:


Indoor white marble fireplaces

Förfrågning