Inomhus Red Marble Fireplace Supplier

Eldstaden är den nödvändiga artikeln som bor i hemmet, den har sin prydnadsex, men har också praktiskt lika.

Produktinformation

Inomhus Red Marble Fireplace Supplier


Oavsett var i vardagsrum, matsal eller sovrum, kan eldstaden ofta bli spetsen för rymden. Men om du verkligen vill göra din öppen spis iögonfallande att uppta den centrala positionen, kommer lämplig dekoration att vara enkel och effektivt sätt. Genom att välja kreativa stenar kan du skapa ett personligt anpassat utseende för din eldstad, lägga till oändliga möjligheter och intresse för utrymmet. Du kommer att begränsas av din egen kreativitet och fantasi, så att du kan skapa det perfekta utseendet för ditt hus och gör vad du vill.


Om din vägg är jämn nog kan vi göra rätt målning, ja, direkt på väggen för att spela fantasin och kreativitet. Träningsmönster och mönster runt eldstaden och använd design för att uppmärksamma den är idealisk och kan ge en modern känner till rummet. Även om du inte är en konstnär, är det här perfekt eftersom du kan "stjäla" formen och känna dig som önskar genom att dra, spåra och fylla det utpekade området med lämplig färgfärg. Målad i djärva nyanser av röd och orange, det lägger till omedelbar drama till rummet och ger en skräddarsydd känsla till din eldstad.


Om du gillar det djärva och abstrakta utseendet hos en eldstad kan stänkmålning skapa ett modernt utseende som är unikt. Plashmålning slumpmässiga stänkmönster på väggen. Först täcka väggarna och omgivande eldstad med plastplåtar så att stänk av färg kan bara sprutas på eldstaden. Lägg om omgivningen runt eldstaden i grundläggande nyanser, och när det är torrt, välj en annan färg som du gillar att plaska. Du kan välja ett enkelt utseende med en vit bakgrund och ett svart stänk, eller du kan måla med flera olika färger för att skapa en ljus regnbågsutseende.


Beskrivning av de mest populära produkterna från leverantörer av inomhus röd marmor öppen spis:namn

Inomhus Red Marble Fireplace Supplier

Stil

europeisk

material

Fang Shan

Färg

   Röd

Teknisk

Lättnad

Yta

Polerad

Hot försäljning

5 stjärnor

Dimensionera

  140X130X45CM

Anpassade mönster och anpassade dimensioner är tillgängliga och välkomna

Användande

Inomhus

Betalning

Kontanter

Förpackning

Rökat trä

MOQ

3 Set

Vår egen fabrik

Tillverkare

Leveranstid

18 dagar

Fördel

Köp direkt från tillverkaren och klipp ut mellanhandlaren, bra pris


Leverantör av inomhus röd marmor öppen spis visar de mest populära produkterna:Röd eldstad

Hot Tags: inomhus röd marmor spis leverantör, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like