Inomhus Marmor Eldstad Leverantör

Jag är trött på M arble F ireplace S upplier Framför eldstaden är människor som en vandrande gentleman, eller aktiva tankar eller tankar, det kan öppna skatten för människans tankar. I väst är kaminen ofta diplomatiska eller privata förhandlingar plats, men också folk vänliga ...

Produktinformation

Jag är trött på M arble F ireplace S upplierFramför eldstaden är människor som en vandrande gentleman, eller aktiva tankar eller tankar, det kan öppna skatteriet för människors tankar. I väst är kaminen ofta diplomatisk eller privat förhandlingsplats, men också folkvänliga utbyten, känslomässiga utbyte tillfällen, och ibland kärnområdet av familjen. Kort sagt är eldstaden en symbol för känslor, förhållande till kärlek, värme, vänskap, det har gått bortom den enkla praktiska funktionen och visar en unik kulturell funktion.

Oavsett var vardagsrummet, fortfarande matsal, studera, samla ihop ett varmt rekreationsområde, konfigurera sten material öppen spis! Var uppmärksam på ljuset med gröna växter, som bildar en naturlig och harmonisk rymd atmosfär.Imagine den kalla, elden, kaffet, perfekt! Betydelsen av existensen av konstgjord kultursten är att presentera sin "form" och "konnotation" till dig. Designen förser det med "liv" och "andlighet" för att visa skönheten.


Inomhus marmor öppen spis leverantör introduktion:


namn

Jag är trött på M arble F ireplace S upplier

material

Ren vit

Stil

europeisk

Färg

Vit

Yta

Polerad

Teknisk

Lättnad

Hot försäljning

5 stjärnor

Dimensionera

150X130X35CM

Användande

Inomhus

Betalning

Kontanter

Förpackning

Rökat trä

Vår egen fabrik

Tillverkare

MOQ

1 Set

Leveranstid

22 dagar

Fördel

Köp direkt från tillverkaren och klipp ut mellanhandlaren, bra pris


Leverantör av inomhus marmor öppen spis:


Indoor Marble Fireplace Suppliers

Förfrågning