Gas Eldstad Delar

Delar av gaspeis: Djupt inredd, strömlinjeformad, minimalistisk, vilken av dessa eldstäder vill du göra ditt söta hem?

Produktinformation

Gas Eldstad Delar


Vägghängningsugn är kärnkomponenten i de fyra huvudsystemen för golvvärme. Valet av vägghängande ugn med lämplig effekt kan inte bara minska värmekostnaden utan också förbättra livskvaliteten. Följande huvudfaktorer bör beaktas vid val av vägghängande gasugn:

1. Lokala klimatförhållanden: Medeltemperaturen i lokal vinter är mycket viktig för valet av vägghängande ugn. Vinterens inomhustemperaturvärde som landet anger är säkert, eftersom den här vintertemperaturen är låg, värmeffekten av vägghängande ugn kan välja några högre; i områden med hög genomsnittlig temperatur kan värmeffekten hos väggugnen väljas till att vara lägre.


2. Värmeisolering av byggnader i söder och norr, särskilt när det gäller värmeisolering, finns det ett stort gap mellan dem. Syden har ett varmt och regnigt väder. Från byggnaden värmeisolering prestanda analys, söder om byggnaden som helhet än norr, vid denna tid är värmen isolering styrelsen viktigare.


3. Husets yta är större och värmeverkningsgraden hos vägghängningsugnen bör vara större, och vice versa.Automatisk effekt är 18KW för mindre än 80 kvadratmeter, 24KW för 120 kvadratmeter, 28KW för 160 kvadratmeter, 36kW för 220 kvadratmeter, och så vidare. Ju större kraft, desto större är området, desto högre avkastningshastighet för hett vatten. Om det är ett stort hus att välja liten kraft, kommer den allmänna väggugnen att orsaka rumstemperatur inte är hög, och om det är ett litet hus att välj hög effekt, orsaka gasavfall. Placeringen av de fyra husen är samma byggnad med olika golv och orienteringar och olika krav på värmebelastning. Första våningen i byggnaden och isoleringen av övervåningen är relativt dålig, Upp och ner runt mittläget är isoleringen det bästa. Dessa faktorer bör beaktas fullt ut vid valet av vägghängande ugn.


Gas spis en del av den viktigaste introduktionen:


namn

Gas Eldstad Delar

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Huvudbild av gaspanna del av produkten:


F-1--BL1000X1000_副本

Hot Tags: gas spis delar, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like