Eldstad Lager

Europa vacker typ dekorerar en stil i hemmet, i vardagsrummet är det inte alltid eldstaden som fångar en person eyeball.

Produktinformation

Eldstad Lager


1, om du gillar låg temperatur uppvärmning på vintern, använd en låg vägg spis för att värma golvet, du kan styra temperaturen själv, till skillnad från annan värmeutrustning, kommer inte att begränsas. Priset är inte för dyrt och gaspriserna är ungefär Samma, mer i linje med det offentliga hushållet.
2, vägghängande spis för att värma golvet, behovet av marken dekorationsmaterial, kan bara använda keramiska plattor för att shoppa. Flera produkter rekommenderas inte, inklusive geotermisk golv, för att undvika onödigt problem senare.
3. Om du bara använder en väggkamin för att värma golvet, har andra grannar inte sådan uppvärmning. Vid bränningsprocessen förbrukar den väggkaminen mycket gas, oavsett hur bra varumärkeskvaliteten är, det är densamma.
4. Hängare kan uppfylla hela familjens värmebehov, och varje utrymme i familjen kan känna värmen. Samtidigt kan man också styra sin egen temperatur, ett utrymme värms inte, påverkar inte den andra rymmeuppvärmningen.
5. När temperaturen på väggugnen når 30 grader, kan den uppfylla uppvärmningen av ett rum; När temperaturen är inställd till 50 grader, kan den uppfylla uppvärmningsproblemet i två rum.
6. De omgivande användarna har alla uppvärmning medan den väggmonterade ugnen brinner golvvärmen snabbare och inomhustemperaturen stiger snabbt. Vägghängningsugnen kan tillfredsställa uppvärmningsproblemet för hela husutrymmet normalt i tre eller fem dagar. Men behöver också För att se huruvida produkten är förseglad, vägghängande ugns temperatur och storleken på arbetseffektiviteten, kommer det att påverka avfyrningstiden.


En kort introduktion till eldstadsprodukter:


namn

Eldstad Lager

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


En enkel bild av en eldstadsprodukt:


F-1--BL1000X1000_副本

Hot Tags: eldstad lager, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like