Eldstadspannor

Eldstadspannor: Eldstad är en oberoende eller väggbyggd inomhusuppvärmningsutrustning, för bränsle för energi, den inre skorstenen, som härrör från de västerländska familje- eller palatsuppvärmningsanläggningarna.

Produktinformation

Eldstadspannor


Det är framför allt värmevärde, vilket luftkonditionering producerar är varmluft, sängkläder och stort utrymme för, behöver en mycket lång processförmåga, uppnår varmt tillstånd. Under tiden tenderar hetluft att stiga upp till taket och all värme är bidrog till taket. Och äkta eldspis ska passera värmeutstrålning, ledning, konvektion uppnår en varm självverkan, vill antända några minuter för att kunna känna värmeeffekten tydligen bara.
Den andra det är att använda kostnad, genomsnittliga villa centrala luftkonditionering kraft är i 10 till 15 stycken, stora kan uppgå till 30 stycken, varje timme behöver minst 10 några kilowatt timmar, om RMB 10 yuan av pengar. Det kostar cirka 50 yuan en dag i fem timmar. Och veden som äkta eld spis förbrukar varje timme är i 4 till 5 catty, det är 4 till 5 yuan om, också beräkna med 5 timmar, kan spara fonden av hälften, det här är också euramerikanska varför förespråkar att bränna ved för att använda el mindre av orsakerna.
Den tredje det är hälsosam anledning, luftkonditionering öppnar länge den fukt som förbrukar inomhus nödvändigtvis, gör personen huden torr, seriös kan fortfarande kasta näsblod. Dessutom, som ett resultat av en lång tid inuti rummet förseglade, kommer inomhusluften att bli sämre och värre strålning som äkta eld eldstäder bränner producerar, har fördel för kroppen inte bara kan minska symtomen som artrit mer. Samtidigt är den särskiljande känslomässiga överklagan i eldstad användning process och vacker blixtsyn också luftkonditionering makalös.


Eldstaden kakel produkter av huvudbeskrivningen:


namn

Eldstadspannor

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Huvudbild av kakelplattor:


F-1--BL1000X1000_副本

Hot Tags: öppen spis kakel, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like