Öppen spis set

Eldstad Set: Elden med öppen spisens riktiga känsla kan ge naturen in i sovrummet, bygga en varm och bekväm, romantisk och inredd atmosfär, det är en slags "synlig värme".

Produktinformation

Öppen spis set


Äkta eldstäder uppvärms huvudsakligen genom att bränna ved eller komprimerat trä. Nanjing pingke öppen spis, en professionell integrerad tjänsteleverantör av äkta eld och eldstad, beräknade en gång att värmekraften hos äkta eld och eldstaden är betydligt större än alla typer av luftkonditioneringsapparater och värmare . Vid temperaturen på -10 ° C, 40-100 kvadratmeter av huset, stod eldstaden i ca 10 minuter, kan innertemperaturen stiga till mer än 20 ° (källan baidu-encyklopedi). En annan uppvärmningseffekt är dålig inomhus temperaturen stiger långsamt och gör luften torr obehaglig. När rumstemperaturen är under -10 ℃ har luftkonditioneringssystemet förlorat möjligheten att nå, behovet av uppvärmningseffekten. Smutsiga eldstäder värms huvudsakligen genom att bränna ved eller komprimeras trä. Vattenkraft är mycket mer än alla typer av luftkonditionering, uppvärmning. Vid temperaturen på -10 ℃, 40-100 kvadratmeter av huset, eldstaden tänds ca 10 minuter, kan göra inomhus temperament temperaturen överstiger 20 ℃ ovan. Värmeöverföringen av eldstaden är som solen, främst värmestrålning och naturlig konvektion. Eldstadens centrum kan nå några hundra grader, temperaturen visar att fläktformen gradvis sänks. Den ojämna temperaturen har bildade luftens konvektion, reglerar inomhusens torra fuktighet och ger balans till de mänskliga bosättningarna. Strålningsvärmen, som solljus, innehåller infraröd strålning, som kan döda bakterier och översväm tidvattnet, vilket gör att människor känner sig väldigt varma och bekväma.
Människan är en produkt av naturen, människan är naturens sammansättning, till en viss nivå, uppmärksamma livskvaliteten kommer alltid att sträva efter en sådan känsla av enkelhet. Återvänd till naturen, nära naturen och förenlig med naturen, det här är naturens lag, oemotståndlig. När det är barn eller gamla människor, tycker de om att samla framför elden när de ser den brinnande eldstaden, läser, chattar, samlar och de alla gillar den varma känslan av att kasta ved i elden.
Elden med eldstaden, den riktiga rörelsen känner kan medföra naturen i sovrummet, bygga en varm och bekväm, romantisk och inredd atmosfär, det är en slags "synlig värme". Såsom eldstaden är i allmänhet fler känslor!


En kort introduktion till produkter för öppen spisssamling:


namn

Öppen spis set

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Enkel bild av produkter med öppen spis:


fireplace

Hot Tags: öppen spis, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like