Öppen spis Bilder

Öppen spis Bilder: Eldstaden är under de senaste åren orsaken är så het, är i grunden fortfarande för att folk börjar uppmärksamma livets kvalitet, uttrycka strävan efter ärligt liv.

Produktinformation

Öppen spis Bilder


Kall vinter har gran i våra liv, under denna kalla årstid, på vintern av en eld kan flammorna värma hjärtat, så en eld är eldstaden. Eldstäderna har sitt ursprung i europeiska länder, kalla länder, den utbredda användningen av eldstäder, burkar förbjuda din fysiska och mentala förkylning. Den europeiska eldstaden som ger Europa typ amorösa känslor, blir ett slags prydnad av ditt hem, gör ditt hem mer show adel. Sedan tar vi en titt på europeiska eldstadsprodukter.


Europa typ dekorerar en stil vanliga tonal det är rött, svart, sådan full kroppsfärg är det kännetecken som Europa typ stil dekorerar, ärlig och naturlig Europa typ av öppen spis är prydnaden i hemmet, ge en person en form av varm och ständig känsla .


En sådan typ av eldstad i Europa är i villa eller sannolikheten för att dubbeltillträde visas i rummet är mindre, ensamt skåp Europas typ av öppen spis, inte enchase på väggen, ha smaken av Europa typ stil mycket, woodiness stol skrivbord, det är Europa typ är klassisk notera porgraph of creed.


Den europeiska eldstaden är också oumbärlig, naturlig och vanligt dekorerad. En varm öppen spis blir en plats för att återställa dina drömmar, gnista och musik, och familjen kan sitta runt eldstaden och njuta av harmoni, eller läsa och skriva här.


Massiv trä europeisk eldstad utseende design, med europeisk klassisk kultur och konst av inredning, mattan mönster rik atmosfär, med hela atmosfären är mycket matchande.


En kort introduktion till pejsbilder:


namn

Öppen spis Bilder

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard

1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Enkla bilder av eldstad bilder produkter:


F-1--BL1000X1000_副本

Hot Tags: eldstad bilder, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like