Eldstad Delar

Eldstad Delar: Ett separat eller väggmonterat inomhusvärmesystem som drivs av brännbara och utrustade med skorstenar som har sitt ursprung i västra hem eller palats.

Produktinformation

Eldstad Delar


Grundkännedom om eldstaden: Eldstaden kan delas upp i vedeldning, gasförbränning, kolförbränning och elektrisk eldstad enligt värmekälla. Enligt strukturen är uppdelad i inbyggd och oberoende. Vid sidan av elektrisk eldstad, brinnande spis måste installera en rökgas på taket, medan gaspisen inte behöver extra skorstens, bara ett hål på ca 20 cm i sidoväggarna, som kan användas före och efter dekorationen av huset. byggnader och villor kan byggas. Gaspisen är en balanserad avgas. 100% av förbränningsluften dras från utsidan genom koaxialrör. Smala rör är inbäddade i stora rör för att säkerställa fullständig isolering av brännbara gaser, vilket garanterar kvaliteten på inomhus luften. Kanalerna kan löpa horisontellt genom ytterväggen eller vertikalt genom taket, vilket ger 80 till 200 kvadratmeter värme eller som hjälpvärmeutrustning.


Den största fördelen med en stående spis är att den ger strålande värme runt kaminen och fläktar hjälper till vid konduktion av konvektionsvärme. Ställningsapparater, som vanligtvis är enklaste att installera, kan installeras var som helst i huset så länge som rökgasen kan anslutas . Den är mest lämpad för dekoration. Den inbyggda öppen spis är en attraktiv installation som höjer tegelstenen och stenhöljet till en effektiv värmekälla med hög förbränningseffektivitet. Alla inbyggda eldstäder är alltid mitt i ditt rum och sanna gas eldstäder ger effektiv värme och hoppar flammor. Mer detaljerad planering behövs för installation på grund av behovet av en rökgas.


Den viktigaste introduktionen av vissa produkter av öppen spis:


namn

Eldstad Delar

anpassning

Vi erbjuder anpassning i storlek, färg och design.

Fördel

Över 30 års fabriksupplevelse

Förpackning

Yttre i 3 cm standard träkasse, inuti i plast eller skum

Ankomst tid

40-60 dagar efter insättning (15-20 dagar att producera, 25-35 dagar för transport)

Teknik

Högpolerad eller honad

Anmärkningar

Vi kan ta order enligt foto eller ritning från dig

Kvalitetsstandard


1.Strict Kvalitetskontroll och övervakningssystem garanterar god kvalitet.
2.Första inspektion: Välj ett råmaterial av råvaror.
3.Sekret inspektion: Övervakning av hela processen.
4.Tredje inspektion: Kontroller bitar i stycken, Färgskillnadskontroll.
5.Wellpackad för att förhindra skador vid långdistanstransport.


Huvudbilden av kaminens del av produkten:


F-1--BL1000X1000_副本

Hot Tags: eldstad delar, leverantörer, tillverkare, fabrik, grossist, billig, rabatt
Förfrågning

You Might Also Like